ROLLS-ROYCE PHANTOM - НОВЕ НАТХНЕННЯ БРИТАНСЬКОГО ФОТОГРАФА РАНКІНА

Rolls-Royce Phantom восьмого покоління став новим натхненням відомого британського фешн-фотографа Джона Ранкіна Уодделл, більше відомого як просто Ранкін. Легендарний майстер зняв короткий фільм про самий розкішний автомобіль у світі. Ще однією зіркою, яка прикрасила кінострічку, стала британська актриса Гвендолін Крісті, яка зіграла роль Брієни Тарт у популярному серіалі «Гра престолів». Прем'єра фільму відбулась на фестивалі швидкості у Гудвуді.

З початку 20 століття Rolls-Royce Phantom - недосяжний еталон розкоші, справжній витвір мистецтва, що привертає увагу таких же яскравих і талановитих власників: Phantom не раз ставав ефектним виразом їх творчої волі. Втілення ідей найрізноманітніше - від перформансу Сальвадора Далі, що роз'їжджає по Парижу за кермом Phantom, наповненого 500 кг цвітної капусти, до психоделічної картини Джона Леннона, виконаної прямо на кузові автомобіля, або звукозаписної студії на колесах англійського реп-виконавця Скепта. Одне незмінно: захоплення розкішним Rolls-Royce Phantom. І Ранкін не став винятком, потрапивши під його чарівність.

Будучи одним з кращих фотографів і режисерів сучасності, Ранкін зумів вийти за межі звичного йому фешн-світу і втілити свій фірмовий чуттєвий стиль в рамках атмосферного сторітеллінга. У своїй новій роботі художник фокусує увагу глядача на молодому водієві автомобіля – успішному і незалежному представнику сучасного покоління клієнтів Rolls-Royce.

Гвендолін Крісті (Gwendoline Christie), зірка серіалу «Гра Престолів» і популярної постановки «Сон в літню ніч» у театрі Bridge, в новій стрічці Ранкіна зіграла головну героїню, яка сідає за кермо Rolls-Royce Phantom і дає можливість автомобілю повністю проявити свій невтомний характер. Героїня Крісті, символ неординарності і безкомпромісного успіху, змінює усталений стереотип про власників автомобіля Phantom.

«Rolls-Royce - це самий британський бренд, перший серед перших. 8 років тому мені пощастило опинитися за кермом Rolls-Royce Phantom під час роботи над серією фотографій, присвячених столітньому ювілею статуетки «Дух екстазу». Зізнаюся, це був найяскравіший водійський досвід за все моє життя. Доторкнувшись до цього автомобіля, ти стаєш частиною легендарної історії та по-справжньому усвідомлюєш, чому Rolls-Royce гідний звання кращого. Вже з перших секунд роботи двигуна Phantom проявляє свою зухвалу натуру і невимушений характер. Саме цю властивість автомобіля я, в парі з Гвен, і хотів показати у своєму фільмі », - коментує Ранкин (Rankin).

«Rolls-Royce Phantom - автомобіль поза часом. Це ідеальне втілення неперевершеної майстерності дизайнерів та інженерів будинку Rolls-Royce і справжньої розкоші у сучасному прочитанні. Працювати разом з фотографом такої величини, як Ранкін, і його блискучою командою було для мене величезним задоволенням. Вони не тільки зберегли дух легендарного автомобіля, але і змогли показати його у новому ракурсі, представивши у живій, сміливій та іронічній манері на екрані. Стати частиною історії Rolls-Royce - для мене це щось неймовірне», - ділиться враженнями про проект Гвендолін Крісті (Gwendoline Christie).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист