Рецепт весняного салату з молодою картоплею: усі проситимуть добавку

Молоду картоплю можна не тільки готувати в якості гарніру, а й додавати до салату.   Виходить просто неможливо смачно!

200 г дрібної молодої картоплі

2 крупних томати

моцарелла

оливки

базилік та пармезан для прикраси

Для соусу песто:

4 гілочки базиліку

1 ст. л. пармезану

дрібка кедрових горіхів

1 ч. л. лимонного соку

 1 ч. л. оливкової олії

сіль, перець

Катроплю відварити в підсоленій воді до готовності. Кожну розрізати навпіл.

Помідори довільно нарізати. Моцареллу порвати на шматочки. З оливок дістати кісточки. Викласти все в одну миску.

Готуємо соус. Всі інгредієнти змішати і перебити блендером. Заправити салат соусом песто, перемішати й подати до столу. Відмінним доповненням буде підсушена на гарячій сковороді чіабата.

Вас це може зацікавити: Рецепт смачного й ситного салату з яловичиною та баклажаном

Салат з квасолею - смачний і простий рецепт на обід чи вечерю

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист