Молоду картоплю можна не тільки готувати в якості гарніру, а й додавати до салату. Виходить просто неможливо смачно!
200 г дрібної молодої картоплі
2 крупних томати
моцарелла
оливки
базилік та пармезан для прикраси
Для соусу песто:
4 гілочки базиліку
1 ст. л. пармезану
дрібка кедрових горіхів
1 ч. л. лимонного соку
1 ч. л. оливкової олії
сіль, перець
Катроплю відварити в підсоленій воді до готовності. Кожну розрізати навпіл.
Помідори довільно нарізати. Моцареллу порвати на шматочки. З оливок дістати кісточки. Викласти все в одну миску.
Готуємо соус. Всі інгредієнти змішати і перебити блендером. Заправити салат соусом песто, перемішати й подати до столу. Відмінним доповненням буде підсушена на гарячій сковороді чіабата.
Вас це може зацікавити: Рецепт смачного й ситного салату з яловичиною та баклажаном
Салат з квасолею - смачний і простий рецепт на обід чи вечерю