Обіцяємо: цей ситний яскравий салат нікого не залишить байдужим. М’ясо та овочі у такому поєднанні створюють неймовірний смак. А готується він швидко і просто.
1 баклажан
1 морквина
70 г шпинату
150 г яловичини
60 г зеленого горошку( можна консервованого)
солодкий перець
середній помідор або кілька помідорів чері
оливкова олія та соєвий соус для заправки
Баклажан, моркву та перець крупно порізати і обсмажити на середньому вогні 10-12 хвилин.
Додати до шпинату нарізаний помідор, обсмажені овочі та горошок.
Яловичину порізати тонкими пластинами, обсмажити на великому вогні до готовності (можна додати чебрець, якщо є).
Додати м'ясо до салату, заправити олією та соєвим соусом. Смачного!
Вас це може зацікавити: Оригінальний салат з цвітної капусти і фети - смачний і легкий рецепт
Салат з квасолею - смачний і простий рецепт на обід чи вечерю