Таким салатом можна снідати, обідати чи вечеряти, подавати до м’яса або їсти як самостійну страву. Після нього завжди совість чиста, бо він легкий і не калорійний.
150 г цвітної капусти
6-8 шт. в'ялених томатів
20 г руколи
1 стебло цибулі порей
½ морквини
60-80 г сиру фета
оливкова олія, лимон, бальзамічний оцет для заправки
Цвітну капусту подрібнити, щоб було схоже на кашу. Викласти в тарілку, додати в'ялені томати і руколу.
Цибулю-порей нарізати кільцями, моркву тонко нарізати овочечисткою. Усе трохи обсмажити в сковороді на великому вогні з краплею олії, додати в салат.
Додати дрібно покришену фету.
Заправити салат сумішшю оливкової олії, лимонного соку та бальзамічного оцту. Сіль та перець додати за смаком. Смачного!
Вас це може зацікавити: Салат із запечених буряків з блакитним сиром
Салат з тунцем і авокадо – цікавий і простий рецепт на будні і свята