У цьому салаті все прекрасно: смакові поєднання і «святковий» зовнішній вигляд. Ніхто не втримається, щоб не скуштувати, а потім не зможе зупинитися.
150 г тунця консервованого
4 перепелиних яйця
1/2 авокадо
6 томатів чері
100 г сиру фета
1/2 шт. червоної цибулі
1/2 шт. солодкого перцю
По одному пучку мангольду та руколи
Сік лимона, оливкова олія та бальзамічний оцет для заправки
Порізати авокадо, томати-чері, сир, цибулю та перець. Авокадо краще відразу збризнути соком лимона, щоб не потемнів.
Відварити яйця, почистити, прорізати на половинки.
У тарілку із зеленню додати всі інгредієнти. Збризкати соком лимона, оливковою олією та бальзамічним оцтом. Перемішати, додати сіль, перець за смаком. Смачного!
Вас це може зацікавити: Як приготувати весняний салат з картоплею