Рецепт салату з тунцем і стручковою квасолею

Цей рецепт спеціально для тих, хто мріє про смачний ситний обід або вечерю і при цьому рахує калорії.

Тунець, стручкова квасоля та яйця дуже поживні, тому чудово наситять організм.

300 г свіжої або замороженої стручкової квасолі⠀

160 г консервованого тунця без олії (банку)⠀

1 варене яйце ⠀

1 ст. л. олії виноградних кісточок ⠀

2 ст. л. зернової гірчиці;⠀

1 лайм ⠀

1 ч. л. очищеного насіння соняшника ⠀

сіль, перець за смаком ⠀

петрушка чи будь-яка інша зелень

Відварити стручкову квасолю в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, бланшувати і відкинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Якщо квасоля була ціла, нарізати її на шматочки приблизно 4 см завдовжки.

Змішати олію виноградних кісточок, сік одного лайма та зернову гірчицю, за смаком приправити сіллю та перцем.

Додати соус до квасолі і крупно нарізаної петрушки, добре перемішати.

Викласти гіркою в салатник. Зробити по центру заглиблення і викласти в нього тунець, з якого злита вся рідина.

Зверху покласти четвертинки яйця.

Насіння злегка підсмажити на сухій сковороді та посипати ними салат.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист