Пряний рис у гарбузі

Навіть якщо ви не любите гарбуз, у такому варіанті він вам точно сподобається.

Інгредієнти:

1 невеликий гарбуз

1 скл. рису басматі

1 велика морква

1 цибулина

жменя родзинок

1 ч. л. меленої кориці

1 ч. л. куркуми

1 ч. л. кардамону

1 ч. л. імбиру

дрібно порубаний перець чилі  за смаком
оливкова олія для смаження

У гарбуза зрізати верхівку. Серединку вийняти. Рясно посолити зсередини. Перевернути гарбуз і поставити на серветку, щоб стекла зайва рідина.

Відварити рис до готовності у 2 склянках води.

У розігріту сковорідку налити оливкову олію. Обсмажити дрібно порізану цибулю та натерту морквину. До моркви та цибулі додати родзинки та спеції, перемішати.

Отриману суміш з'єднати з рисом, додати трохи оливкової олії та наповнити гарбуз.

Поставити у розігріту до 190 °С духовку. Через 20 хвилин змастити краї гарбуза олією і накрити гарбузовою шапочкою. Випікати ще 40 хвилин.

Подавати до столу гарячим.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист