ПРОДЮСЕРИ “ДИЗЕЛЬ ШОУ” ВІДВІДАЛИ МИКОЛАЇВ СТУДІЯ ПЕРЕДАЛА ЗАХИСНИКАМ МИКОЛАЄВА ПОДАРУНОК!

Тепер захисникам Миколаєва стане легше захищати головну цитадель півдня України. “Дизель Студіо” нарешті отримала замовлену апаратуру з-за океану, на який збирали кошти тисячі прихильників, і передала його рідному місту. Керівники студії особисто зустрілися з головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом у Миколаєві. 

Ось він — новенький і готовий до бою! Цей подарунок з нетерпінням чекала уся “Дизель Студіо”. А він у свою чергу вперто долав тисячі кілометрів та кордонів і нарешті прибув до України виконувати свою службу.

- Ця чорна скринька прибула з-за океану. Були пригоди з її доставкою та ввезенням в Україну, але ми вперто йшли до своєї мети. І попри декілька місяців очікувань і справжньої боротьби, ми його отримали. А потім вирішили особисто відвезти до Миколаєва, - ділиться художній керівник “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов.

Цінний подарунок шукали безпосередньо для військових з Миколаєва, звідки родом Єгор Крутоголов та його колеги — Михайло Шинкаренко, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Олександр Бережок. Гроші надала Студія та зібрали небайдужі люди зі всього світу.

- Донати були різні. Багато хто з моїх друзів приїздили і віддавали готівку просто в руки, бо знали, що гроші підуть на добру справу. Найменший донат у цьому зборі був 4 гривні. Я думаю, що зробила його людина у якої самої дуже скрутно з грошима. Втім, навіть цією сумою вона хотіла торкнутися до справи і зробити свій внесок у перемогу. Це говорить про те, що у нас найкращі і найкрутіші люди. Для мене бути частиною такої нації - велика честь, - говорить Єгор.

Зустрічав представників «Дизель Студіо» голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, через якого команда «дизеля» не вперше допомагає оборонцям півдня України. І продовжить це робити – заради цього гумористи відкрили власну Благодійну організацію «Дизель фонд».

- Особисто для мене і нашої компанії це нова справа. Але ми розуміємо, що саме так можемо допомогти нашим ЗСУ у боротьбі з ворогом. Будемо збирати гроші на наших закладах, долучати меценатів та небайдужих українців, проводити благодійні аукціони та культурні заходи. Задача – збирати гроші та витрачати їх на боротьбу за Україну, - коментує створення «Дизель фонду» гуморист.

Попри усе команда “Дизелів” не зупиняється! Повномасштабна війна продовжується і потреби військових зростають: від автівок до захисної амуніції. Благодійна організація “Дизель Фонд” уже розпочала свою роботу.

- Кошти з цього фонду будуть йти на придбання автомобілів, яких зараз дуже потребують наші військові на передових. Зокрема, це і карети швидкої допомоги, які дозволять швидко евакуювати поранених бійців. Також ми плануємо і уже закуповуємо захисну амуніцію та екіпіровку для військових: рації, каски, бронежилети, - ділиться Олексій Бланар.

Раніше “Дизель Студіо” уже передала надсучасні бронежилети та каски захисникам Житомира та Миколаєва — докладніше про це читайте за посиланнями. 

Для збору коштів “Дизель Шоу” уже наприкінці серпня проведе 4 спеціальних концерти на підтримку ЗСУ.

- Це спеціальні концерти, де буде організований благодійний збір коштів на потреби військових ЗСУ. Ми покажемо 4 концерти з абсолютно новими, актуальними номерами. Приперчимо їх фірмовим “дизелівським” гумором. Запрошуємо усіх прихильників “Дизель Шоу”. Це гарна нагода і трохи відволіктися від усіх складних новин, і у свою чергу допомогти нашим захисникам. Частину коштів з квитків ми також плануємо віддати на допомогу, - стверджує Олексій Бланар.

Команда «Дизель шоу» поставила на меті зібрати найближчим часом мільйон доларів на потреби ЗСУ. Бо вірять – кожен має внести посильний вклад у перемогу України.

- Днями актори збираються на репетиції, аби підготувати найкращу програму для наших глядачів. Бо сьогодні гумор – то наша зброя! Поки жарти маємо – ми перемагаємо! – додає креативний продюсер Студії Михайло Шинкаренко.

Нові концерти “Дизель Шоу” відбудуться  28, 29, 30 та 31 серпня у МЦКМ (“Жовтневий палац”). Квитки можна уже придбати на сайті концертного оператора. У разі повітряної тривоги працює бомбосховище, де кожен глядач разом з акторами може перечекати небезпеку. Не припинимо жартувати навіть там. Приходьте!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах«Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист