ПРЕМ'ЄРА: ТЕПЕР БЕЗ АЛЬОНИ! TAMERLAN ПРЕЗЕНТУВАВ СОЛЬНИЙ ТРЕК І КЛІП!

Нове амплуа, зухвалий образ ... і пауза в дуетній історії TamerlanAlena! Але, лише для того, щоб реалізувати власні творчі пориви. У відповідь Alena Omargalieva, Tamerlan представляє свій перший сольний сингл.

Bardak - поза дуетний фіт Tamerlan з автором, композитором і саунд-продюсером Сергієм Єрмолаєвим, відомим під сценічним ім'ям Runstar.

- Це давня задумка, яку не вдавалось втілити в тандемі TamerlanAlena, виходячи з розбіжністі у стилістиці дуетного проєкту. - коментує Тамерлан. - І, звичайно, це відповідь Альоні на її сольну історію! До речі, Альона до останнього не знала, що я працюю над сольним треком. Сьогодні вона вперше почула Bardak. У нас з нею своя захоплююча гра.

Новий, трендовий саунд, кардинально відрізняється від добре знайомого і улюбленого багатьма звучання пісень TamerlanAlena, брутальна чоловіча подача і компанія - в сольному Tamerlan все по-іншому.

- Була ідея зробити щось пацанське, з новим саундом, яке може бути актуальне сьогодні. Ідея спонтанна, народився трек також спонтанно. З Runstar (Сергієм Єрмолаєвим) ми знайомі понад 10 років, він перший діджей, який створив ремікс на нашу дуетну пісню з Альоною. Текст я написав, поки Runstar їхав до нас у студію записуватись, він буквально народивсь за мить. Я вважаю, що всі топові і хітові треки народжуються відразу, від емоції, а емоцію не можна шліфувати, тому що це буде вже кіношна постанова "- розповів Тамерлан.

Кліп на пісню Bardak Tamerlan спродюсував і зрежисував самостійно, щоб повністю передати власні відчуття і настрій. Це не перша робота артиста, де він виступив в ролі продюсера.

За словами Тамерлана, при створенні відео використовувались нові фішки в плані монтажу, кольорокорекції і ефектів: "Це момент відчуття, не було сюжетної лінії, ідеї, це настрій, наш вайб. Він повинен викликати позитивні емоції. Сподіваюся, що з цим завданням я впорався".

Основна частина зйомок проходила у самому серці Києва - на Хрещатику, а в основу відео лягла ідея урбанізму і симбіоз стилів. Лоск зі стріт-артом і свободою вулиць, статусні автомобілі і променад на велосипедах, розкішні хмарочоси і занедбані будівлі. Спеціально для зйомок кліпу був запрошений вуличний художник, який намалював обкладинку треку "Bardak" на стіні, розміром в декілька метрів.

Гра на контрастах - це про нову відеороботу Tamerlan feat. Runstar Bardak. Трек вже доступний для завантаження на всіх музичних платформах, а відео можна подивитись вже зараз на YouTube.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист