Прем'єра! Співачка Софія Єгорова презентує нову пісню – «Різдвяна»

Напередодні різдвяних свят, співачка Софія Єгорова презентує справжній музичний подарунок для українців – світлу та добру пісню «Різдвяна». Автори слів – Дмитро Іващенко та Олексій Воробйов, музика – Дмитро Іващенко.

Софія поділилась, що історія створення «Різдвяна» – дуже цікава. Пісню писали спеціально для виступу артистки у Соборі Святого Петра в Ризі, одразу двома мовами: англійська та українська.

«Ідея створити пісню-трансформер з'явилася минулого року, коли я брала участь в конкурсі «Riga Symphony» і мене запросили виступити у Соборі. Особливість цієї пісні у тому, що вона універсальна. Її можна виконувати як у камерній акустичній атмосфері, так і під «мінус» на концерті, ще й у двох варіантах. Вже рік «Різдвяна» живе на сцені, але випустити її на радіо та на музичних платформах минулого року не встигла, бо студійна версія пісні була готова після новорічних свят. І от, дочекались цієї зими! Сьогодні я презентую «Різдвяну» всім слухачам!» – розповіла співачка Софія Єгорова.

Пісня «Різдвяна» створює атмосферу свята, казки, затишку. Коли за вікном блискучий сніг, а ти прикрашаєш ялинку, біжиш смакувати гарячим чаєм та печивом і чекаєш на зимове диво, мрієш та загадуєш бажання. Це – справжня магія Різдва, як співає Софія Єгорова!

Слухати Софія Єгорова – Різдвяна

Софія заінтригувала, що вже незабаром на цифрових майданчиках вийде EP (міні-альбом), де буде багато сюрпризів для зимового та новорічного настрою.

«Залишаються лічені дні до того моменту, коли я презентую свій EP! Це буде подарунок для моїх прихильників – адже в альбомі будуть їх вже улюблені та нові треки, а ще  караоке версії улюблених пісень!» – анонсувала співачка Софія Єгорова.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист