Прем'єра! Олександр Рибак презентував кліп «ПОЗАДИ»

Прем'єра! Автобіографічний сингл «ПОЗАДИ» від Олександра Рибака (ВІДЕО)

Переможець «Євробачення» Олександр Рибак презентував новий кліп у двох версіях: англійська - «Give Me Rain» та російська - «Позади». Нагадаємо, артист нещодавно зізнався, що 11 років залежав від снодійного і антидепресантів, а зараз проходить курс реабілітації.

Олександр поділився, що робота над цими піснями допомогла подолати занепокоєння і біль, які виникали через відмову від сну.

Рибак втілив мрію шанувальників з усього світу. Фани відправляли свої відео, які згодом були використані в монтажі кліпу. А сам Олександр понад 5-годин провів під крижаним дощем, знімаючи свої емоційні сцени для кліпу.

Alexander Rybak - Позади (Official Music Video) -

«Нові музичні кліпи «Give Me Rain» і «Позади» вже на моєму офіційному YouTube-каналі! Велике дякую за Ваші дивовижні танцювальні відео! Ми змогли використати тільки 10%, але я їх все бачив і дуже Вас люблю! Дякую Вам за допомогу! Нарешті ми змогли зробити цей довгоочікуваний спільний проект. Ви реально найкращі фанати. Люблю вас! Я сподіваюся, що Вам сподобається результат так само, як і мені!», - подякував шанувальників Олександр.

Пісня «Позади» доступна на всіх музичних платформах.

Alexander Rybak - Give Me Rain (Official Music Video) -

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист