Плакали, сміялись, співали, жартували: попри небезпеку та ракетні обстріли Оля Полякова засівала з дітьми-сиротами у своїх зіркових друзів

В рамках тижня колядок, який Оля Полякова оголосила 7 січня,  співачка в прямому ефірі Instagram разом з підопічними благодійного проєкту “Дитинство без війни” знову завітала в гості  до своїх зіркових друзів. Цього разу вони  щедрували та засівали. 

Попри повітряну тривогу та вибухи, які пролунали в Києві, прямий ефір все ж таки відбувся. Перша, до кого завітали в гості - Маша Єфросиніна. Телеведуча ледве стримувала сльози. Вона зізналася,  що через постійну небезпеку часом здають нерви. Та коли побачила та почула дітлахів - розчулилась. Маша розповіла, що не вміє щедрувати. Тож діти пообіцяли навчити її. Натомість Оля Полякова зізналася, що під час новорічно-різдвяних свят любила їздити до бабусі в село. Адже щоразу після колядок і щедрівок поверталася додому з величезною торбою цукерок. 

Засіяли діти разом із зірковою амбасадоркою і в директора із футболу "Шахтаря" Даріо Срна. Спортсмен розповів, що в Хорватії, звідки він родом, також є традиція щедрувати. 

“Команда “Шахтар” наразі на зборах у Туреччині, ми готуємося до наступних матчів. Коли ми граємо “Лігу Чемпіонів”, ми завжди наголошуємо, що граємо за Україну, українців та українських дітей. Ви надихаєте нас на нові перемоги. Дякуємо вам”, - Даріо Срна. 

А от хто дійсно знається на українських традиціях, то це DZIDZIO. Він розповів, як святкують на Львівщині і повінчував усіх так, як колись вчив його тато. Пам’ятає з дитинства колядки і ТAYANNA. Вона заспівала рідкісну щедрівку “Йосип старенький”, якої навчила її бабуся. Чим розчулила Олю до сліз.

“Я знаю дуже багато колядок. Думаю, що нам з тобою, Оля, потрібно випустити по альбому українських колядок і щедрівок. І обов’язково разом заспівати хоча б кілька. Переконаний, це буде дуже гарно”, - DZIDZIO. 

Зустрічала засівальників також Юлія Саніна. У жовтні минулого року український рок-гурт THE HARDKISS провів два благодійні концерти в Туреччині на підтримку проєкту “Дитинство без війни”. Між виступами солістка гурту побувала в одному з готелів, де на постійній основі мешкають підопічні проєкту і зустріч з малечею її надовго вразила. Після колядок від діток зізналась, що теж мріяла щедрувати, але такої можливості не було. А ще домовилася про кулінарний майстер-клас від Олі Полякової з приготування куті у прямому ефірі.   

“Я мрію навчитися готувати кутю. Бо на жаль досі не вмію цього робити. Нам бабуся завжди приносила. Зараз змінюються покоління, вже мама моя вчиться готувати кутю”, - Юлія Саніна. 

Нагадаємо, на Різдво Оля Полякова оголосила тиждень колядок на підтримку дітей-сиріт благодійного проєкту “Дитинство без війни”. Перший прямий ефір відбувся 7 січня. 

Українські зірки закликали всіх робити донати на підтримку благодійного проєкту . Зібрані кошти підуть на лікування зубів та повний чек-ап здоров’я 652 дітей, які знаходяться за кордоном вже близько 10 місяців. 

Довідка:

Childhood Without War (“Дитинство без війни”) - це благодійний проєкт, започаткований, аби допомогти українським дітям, які постраждали внаслідок агресії росії. Проєкт займається евакуацією дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування;  дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах з небезпечних районів України в Турецьку Республіку і забезпечує їх усім необхідним для комфортного проживання.  

Офіційний сайт https://uakids.com.ua

Сторінка в інстаграм  

https://www.instagram.com/childhoodwithoutwar.ua/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Сторінка в фейсбуці https://www.facebook.com/profile.php?id=100085972044730

Зробити благодійний внесок https://uakids.com.ua/ua/requisites

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист