Патріотично-хайповий мультфільм від Andre Kriche - «Летять Бомблять»

Яскравий представник українського шоу-бізнесу, співак Andre Kriche, який нещодавно випустив свій перший хіт «Летять Бомлять» презентує дебютний кліп. В свою чергу пісню вже активно ротують топові українські радіостанції, а також використовують Національна Гвардія України та наші бійці з ЗСУ.

«Я відчув потребу допомагати Україні та нашим славним ЗСУ не лише благодійними та волонтерськими вчинками, але і через призму музики. Я хочу, аби хлопці з передової могли заряджатись енергією та позитивним настроєм. Тепер можна не лише слухати пісню, а і переглядати мій перший кліп» - поділився Andre Kriche.

Andre Kriche представив своїм фанатам яскравий анімований кліп, який підготували разом у тандемі з продюсером Лілією Кіш. У відео співака підтримали відомий маг Євген Поляков і композитор Дмитро Криворотов.

 «Я проти банальних та стандартних кліпів.  Я хотів якогось новаторства та новизни, тому зробив анімований кліп. Літав на дронах, виганяв москаля, бомбив росію – все це ви побачите у новому відео» - Andre Kriche.

Нагадуємо, Andre Kriche - український телеведучий, який співпрацював з багатьма українськими артистами, такими, як: MOZGI, Павло Зібров, Дядя Жора, TAYANNA, Positiff та інші. 3 початком повномасштабної війни пірнув у творчу діяльність та записав свій перший хіт, надихнувшись незламністю українського народу.

Дивіться дебютний кліп на офіційному YouTube-каналі Andre Kriche. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист