OMNI CAMPUS ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ ДЛЯ УЧАСНИКІВ РИНКУ ЛОГІСТИКИ ТА ЕЛЕКТРОННОЇ ТОРГІВЛІ

В четвер, 12 липня OMNI Campus (територія ВДНГ) прийняв найгучнішу подію літа на українського ринку логістики та електронної комерції — eDeliveryDay 2018.

В якості локаційного партнера події, організованої компанією E-Commerce Expert, Omni Campus гостинно відкрив свої двері для більше ніж 300 її учасників, які розвивають ринок логістики для e-commerce. Запрошені спікери та слухачі, серед яких були представники таких крупних компаній як Метро Україна , 24/7, Fozzy group, Укрпошта, Meest Express та інші, ділилися досвідом у напрямках рітейла та логістики, представляли нові продукти і сервіси та обговорили можливості ринку та перспективи галузі.

Програму події було розділено на два потоки, в рамках яких працювали два лекційні зали, де спікери ділились своїми знаннями та свіжим досвідом. В першому залі обговорювали теми Blockchain в електронній торгівлі, ICO та смартконтрактів в логістиці, страхування вантажів та платіжні рішення для e-commerce.

Серед представлених доповідей був виступ операційного директора Omni Campus, Анни Снітко, яка розповіла про світовий досвід акселераторіву сфері транспорту, логістики та рітейла і поділилась секретом як бізнесам адаптуватись до світових змін. Також Анна, як співзасновник Omni Campus, подякувала генеральному партнеру події компанії Нова Пошта та інноваційному партнеру Модерн Експо, які розвивають ринок логістики та локацію Omni Campus.

Робота у другому залі сконцентрувалася на темах логістики: представленні нових продуктів лідерами ринку, обговоренні питань електронного документообігу та впливу різних факторів на якість надання логістичних послуг. Також учасники події обмінялися освідом щодо шляхів підготовки до сезону вже зараз.

Високий інтерес слухачі проявили до презентації одного з проектів, який розвивався на базі інфраструктури акселератора OMNI Campus, — логістичного оператора Justin. Найближчим часом компанія планує відкрити понад 500 відділень в Україні.

Для всіх гостей E-DeliveryDay було організовано виставку, на якій компанії, сучасні й інноваційні, новачки та з досвідом, презентували свої послуги, нові рішення для бізнесів і їх клієнтів та ділились планами удосконалення. Дружня, конструктивна атмосфера сприяла приємному спілкуванню та, можливо, новим цікавим бізнес-домовленостям.

На своєму соціальному просторі OMNI Campus допомагає зустрітися і разом якісно розвиватись гравцям традиційного бізнесу та найцікавішим стартапам з технологічними ноу-хау. Акселератор OMNI Campus — це, з одного боку, шанс молодим і амбіційним реалізувати свої бізнес-задуми, а, з іншого, відмінна можливість для корпорацій вирішити свої бізнес потреби за допомогою сучасних розробок і нових ідей. І проведення в стінах акселератора таких подій, як E-DeliveryDay від Ukrainian E-Commerce Expert, ще раз підтверджує актуальність цього напрямку!

 

Генеральний радіо-партнер eDeliveryDay — Радіо «Голос Столиці»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист