ОЛЕКСАНДР ЗІНЧЕНКО VS FORLANFS: ГРАВЕЦЬ ЗБІРНОЇ ПРОТИ ПРОФЕСІЙНОГО КІБЕРФУТБОЛІСТА!

29 травня о 20:00 на Youtube-каналі Української асоціації футболу відбудеться грандіозне видовище: вперше у межах кіберфутбольного протистояння зійдуться гравець національної збірної команди України та професійний кіберспортсмен!

https://www.youtube.com/watch?v=IFQTzNfiOxw&feature=youtu.be

В онлайн-поєдинку у FIFA 20 зустрінуться півзахисник «синьо-жовтих» Олександр Зінченко та гравець ТОП-100 світового рейтингу FIFA.gg найкращих кіберфутболістів (дисципліна FIFA19 на PS4) Алекс Мерсер, більше відомий як ForlanFS.

Для того, аби зрівняти сили та додати інтриги матчу Олександр Зінченко зіграє складом в форматі Ultimate Team за участю легенд світового футболу. ForlanFS гратиме складом, в якому будуть лише українські гравці. Такий баланс дозволить Зінченку набрати обертів для відсічі потужного професійного кіберспортсмена, а ForlanFS –  відточити майстерність у незвичних для себе ігрових умовах.

Олександр Зінченко та ForlanFS проведуть два матчі, а переможця буде визначено за загальною кількістю забитих голів. Безпрецедентним стане й те, що вперше матч коментуватимуть самі гравці в форматі живого спілкування протягом гри.

Нагадаємо, раніше гравці національної збірної з футболу вже зустрічалися у FIFA20 з опонентами з Франції (Зінченко vs Менді), Польщі (Коноплянка / Зінченко vs Кліх / Рибус) та Румунії (Коноплянка vs Марін). Ці кіберспортивні протистояння викликали шалений інтерес вболівальників та стали справжнім подарунком для футбольних гурманів в умовах карантину та призупинення усіх подій у реальному футболі.

Тепер настав час гравцю національної збірної перевірити свої сили у віртуальних баталіях зі справжнім майстром кіберфутболу! Дивись матч ATeamPlayer vs CyberPlayer за участі Олександра Зінченка та ForlanFS і дізнайся, які шанси іменитого футболіста на професійному кіберфутбольному полі!

https://www.youtube.com/watch?v=IFQTzNfiOxw&feature=youtu.be

29 травня, 20:00. Стань свідком гідного завершення кіберфутбольної весни на YouTube-каналі УАФ!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист