Олег Винник серйозно захворів і переносить концерти: що сталося

Стало відомо, чому Олег Винник припинив гастролі по Україні.

Шанувальники підкорювача жіночих сердець переживають справжній шок, коли один за іншим скасовуються виступи Олега Винника по всій країні. Як виявилося, співак захворів і зараз перебуває на лікарняному. Один зі своїх сольних концертів в регіонах він перервав на п’ятій пісні і не зміг продовжити виступ. Пізніше артист оприлюднив відео звернення до глядачів, у якому вибачився і пояснив, що все через ларингіт, який не проходить вже 4 тижні.

Викладачка з вокалу Маргарита Мороз прокоментувала це так:

 

«Я чула про те, що Олег Винник скасовує свої концерти через хворобу - у нього ларингіт. Можливо, це через перевтому голосу. Я знаю, що в нього зараз тур по Україні і ніби на одному концерті за кулісами він навіть впав».

Став відомий ще один факт, який пояснює чому зірковий блондин має проблеми з голосом. Винник нікотинозалежний, а це, за словами лікаря, має негативний вплив на зв’язки. На всіх відео папараці співак завжди із цигарко: він курить до репетиції, у перервах, після виступів, на балконі вдома та на вулиці.

Лікар Отто Стойка, як і педагог вокалу, зазначає, що на стан здоров’я також дуже впливає щільний графік артиста та ненормований робочий день, коли пізні виступи, мало сну та багато переїздів.

 

«Олегу Виннику це може загрожувати тим, що він просто тимчасово втратить голос , таке буває навіть з оперними співаками, це може навіть бути хронічний процес, який періодично буде його спіткати», - розповів лікар.

 Поки артист відновлює свій баритон у три октави, наступні його виступи теж перенесені на весну. Однак цього разу вже не через ларингіт зірки, а через чергову хвилю коронавірусу. Нагадаємо, що співак вже перехворів на COVID-19.

stars.clutch.net.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист