ОДНОЧАСНО ЗІ ВСІМ СВІТОМ. ЯКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ СЕРВІС ПОКАЖЕ ПРЕМ'ЄРУ СПЕЦЕПІЗОДУ ПРО ГАРРІ ПОТТЕРА?

У перший день нового року український стрімінговий сервіс покаже спецепізод Гаррі Поттера — Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу.

У перший день 2022 року, 1 січня, відбудеться одна з найбільш очікуваних прем'єр — вихід спеціального епізоду, що присвячений 20-річчю однієї із найулюбленіших екранізацій — саги про Гарі Поттера.

Українська прем'єра Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу відбудеться одночасно з усім світом у підписці Amediateka українського стрімінгового сервісу OLL.TV.

Разом зі спеціальним епізодом глядачі зможуть подивитись на сервісі усі частини від першої картини Гаррі Поттер і Філософський камінь до останньої Гаррі Поттер і Дари Смерті: Частина 2. Фільми з’являться на сервісі протягом кількох днів.

Нагадаємо, новий епізод Гаррі Поттер 20 років по тому: повернення до Гоґвортсу збере разом улюблених акторів усіх восьми фільмів. Коли в 2001 році вони вперше зустрілися на знімальному майданчику Гаррі Поттера і Філософського каменю Еммі виповнилося 11 років, а Деніелу та Руперту по 12−13. Усі наступні 10 років вони були разом: знімалися, росли, працювали та дорослішали на очах один у одного. Аж до виходу фінальної картини у 2011 році.

Отже Деніел Редкліфф, Руперт Грінт та Емма Вотсон вперше за довгі роки знову повернуться у стіни магічної школи, зустрінуться зі своїми колегами та режисером Крісом Коламбусом.

«Ніби ми й не розлучалися! — зауважила Емма Вотсон, зустрівшись із хлопцями на зйомках нового проекту. — І водночас минула вічність».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист