Новий хіт всіх випускників: ADAM і Darisha презентували спільний дует

Муза романтики Darisha і автор всіх її пісень ADAM випустили спільну пісню під назвою “Випускний 2024”. 

Неймовірно талановитий співак і автор хіта “Повільно” ADAM разом із виконавицею військового тренду “Під вінницьким дощем” Darisha, який зібрав більше п’яти тисяч публікацій у ТікТок, сьогодні презентують саундтрек до найяскравіших моментів випускних вечорів 2024 року.

Цього року сама Darisha - випускниця, а ADAM святкує двадцятий ювілей випуску зі школи. Тому сингл “Випускний 2024” навіяний незабутніми спогадами й нагадає кожному найщасливіші моменти з юнацтва, які назавжди в наших серцях. 

Створення пісні “Випускний 2024” разом із Darisha було для мене справжньою подорожжю в часі. Випускний - це завжди чарівний момент, коли молодість зустрічає майбутнє, і мені дуже приємно знову відчути ці яскраві моменти через двадцять років після мого власного випускного. Я сподіваюся, що пісня знайде відгук як у серцях старших слухачів, які поринуть у власні спогади зі школи, так і в молоді, що цього року вирушить у доросле життя”, - розповідає ADAM

Автором музики і слів став сам ADAM, і, як він зізнається, пісня була написана на одному диханні. ADAM запросив до дуету свою юну колегу Darisha. Симбіоз спогадів  поколінь та вісім годин у студії перетворилися на музичний твір, який вже з перших секунд претендує на головний випускний трек цього літа. 

Цей рік для мене особливий, адже я випускниця. І коли ADAM запропонував мені зробити спільну пісню про цей особливий день, я була переповнена емоціями. “Випускний 2024” є відображенням всього, що я зараз відчуваю - від захвату і щастя до невизначеності та тривоги. Хочу вже почути, як він відгукнеться в серцях випускників, які також зараз проходять через ці моменти, а також тих людей, що згадають цей вир шкільних емоцій", - поділилася Darisha

Трек вже доступний на всіх стримінгових майданчиках. 

А послухати його наживо та інші пісні Darisha і ADAM,  ви зможете на першому сольному концерті співачки - 30 травня у Затишному дворику Жовтневого палацу в Києві. 

Квитки на Kontramarka.ua.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист