Новий етап в медіапросторі України: Марина Арістова презентувала авторський open air подкаст «Думка дня»

Мультиінноватрка Марина Арістова презентувала проєкт — перший open air подкаст «Думка дня», який відкриває справжню свободу думки під відкритим небом, в програмі підніматимуть гострі соціальні питання з психоголом та зірковим гостем.

Просто неба разом з акторкою Анною Саліванчук та психологинею Ольгою Орловою Марина Арістова та понад 70 гостей на даху «OCTO tower» поговорили про актуальне. Темою прем’єрного випуску подкасту стала розмова про  розлучення.

Прямий ефір твоїми очима — унікальний формат запису подкасту, де гості безпосередні учасники рзмови.

«Це справді щось нове в українському медіасвіті! Мій авторський проєкт open air подкаст «Думка дня» — це не просто аудіо, а запрошення до спілкування та спільного вирішення питань, що нас цікавлять. Ми всі маємо питання, на які шукаємо відповіді. Тут кожен має можливість не лише слухати, а й пропонувати свої теми для обговорення, стати частиною знімального процесу. Адже коли як не зараз допомагати одне одному та ділитися знаннями та досвідом?»,- ділиться Марина Арістова.

На допрем’єрному показі був особливий дрес-код — жовтий елемент у вбранні, який став символом свободи, звільнення та натхнення. Щоразу колір дрес-коду для кожного подкасту буде підбиратися відповідно до тематики розмови.

Зіркові гості та найближчі друзі стали свідками народження першого open air подкасту «Думка дня» Марини Арістової. А також підтримали важливу соціальну ініціативу - збір для 38-ї окремої бригади морської піхоти на квадрокоптери DJI MAVIC 3 FLY MORE COMBO.

На події були присутні В’ячеслав Соломка, Аліна Дуротюк, Анатолій Анатоліч, Макс Леонов, Darisha, Ксенія Літвінова, Олексій Прищепа, Ксенія Виноградова, Анна Малиновська, Ольга Саєнко, Анжела Чигрин.

Наприкінці заходу Марина Арістова, Анна Саліванчук та Ольга Орлова запустили в небо повітряні хмарки, на яких написали найзаповітніші мрії та відпустили всі проблеми.

Тепер кожний перший четвер місяця під відкритим небом на даху «OCTO tower» проходитимуть зйомки новаторського формату подкасту «Думка дня».

Прем’єрний випуск подкасту вийде вже на початку травня на YouTube-каналі Марини Арістової «Думка дня».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист