NK | Настя Каменських дорікнула журналісту, який назвав війну «складною ситуацією»

На ефірах мексиканських телешоу співачка вчергове нагадала світу, що війна в Україні не закінчилась і нам потрібна допомога і підтримка.

Зараз NK знаходиться в Мексиці, де прем’єрить свій трек MOLOKO на топових телеканалах. Звісно артистка використовує цю можливість для того, щоб нагадати світу про війну. На одному з ефірів, розпитуючи Каменських про Україну, журналіст назвав війну «складною ситуацією», але артистка виправила його. Журналіст почув емоційну промову Каменських і погодився з її словами.

— Мій дорогий, це не ситуація, це справжня війна і моя країна зараз переживає жахливі часи. Після того, як ти усвідомлюєш, що війна — це реальність, ти не можеш бути готовий до цього. Ніхто не може бути готовим до цього. Ми боремося. Ми маємо усього одне життя. І я хочу, щоб люди мене почули. Якщо хочеш когось пробачити — зроби це зараз. Якщо хочеш змінити це життя — зроби це зараз. Ми живемо тут і зараз.

Співачка вважає, до неможливо знайти такі слова, які б точно описали, що переживають українці зараз. Артистка впевнена, що тільки ми самі можемо хоча б наблизити іноземців до розуміння масштабу трагедії, яка коїться з Україною. Тільки ми можемо привертати увагу та закликати у жодному разі не припиняти підтримку. Тільки у наших руках зробити так, щоб про нас не забули, як щодня забувають про інших.

— Тому на кожному шоу, у будь-якій частині світу, скільки б хейту на свою адресу я не отримувала, я буду продовжувати говорити про Україну. Бо весь світ має знати про силу українського народу, який бореться за право бути вільними і люди у будь-якому куточку світу мають розуміти, кому і для чого необхідна ця допомога. У темні часи люди мають об'єднуватися та допомагати по мірі своїх можливостей. Тільки так ми можемо вистояти. Але також варто не забувати жити та цінувати кожен момент тут і зараз, адже тільки зараз українці, як ніхто, розуміють, що завтра може не настати ніколи

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист