Не випускайте це сміття: дружина британського короля отримала персональну Барбі і нарвалася на жорстку критику

Компанія Mattel – виробник найвідомішої ляльки у світі – подарувала королеві Каміллі  іменну ляльку. Але багато кому це не сподобалося.

Образ ляльки один в один повторює образ Камілли. Зачіска, сукня кобальтового кольору Fiona Cler, чорна накидка Amanda Wakeley, сережки і браслет Van Cleef, брошка WOW – все ідентичне.

Королеві власна міні-версія припала до душі. Вона подякувала її авторам і пожартувала, що дизайнери омолодили ляльку «приблизно на півстоліття». А потім додала, звертаючись до присутніх (все це відбувалося під час прийому у Букінгемському палаці), що у них всіх має бути Барбі.

Однак судячи з коментарів під постом компані Mattel в Instagram, лялька вразила далеко не всіх.

Багато фоловерів були розгнівані тим, що саме королева Камілла удостоїлась честі мати персональну Барбі. Вони писали, що Камілла не королівської крові, що нова лялька суперечить цінностям Mattel – не може бути прикладом для наслідування і надихати. А ще – така лялька не на часі, коли з Кейт Міддлтон не відомо що діється після перенесеної операції.

Деякі коментарі були досить їдкими – стосувалися вони і компанії-виробника і королеви Камілли.

«Як щодо того, щоб видалити це та попрацювати над лялькою принцеси Діани? Справжня героїня, на яку можуть рівнятися маленькі дівчатка. Або над лялькою королеви Єлизавети у молодості. Ще не 1 квітня, тож я не дуже розумію жарт».

«Ви з глузду з'їхали? Вона протирічить цінностям Барбі»

«Барбі-коханка. Не знав, що це те, що надихає».

«Так, давайте навчимо наших доньок зраджувати й скандалити».

«Mattel публікує це під час усієї драми з Кейт Міддлтон? Це дико!»

«Це нова колекція лиходіїв?»

«Жінка, яка не пропрацювала жодного дня в житті, доки не вкрала чужого чоловіка? Як вона може бути для дітей та жінок прикладом для наслідування?»

«Вона не наша королева. Будь ласка, не випускайте це сміття».

Вас це може зацікавити: Лялька Барбі із синдромом Дауна

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист