До Алена Делона приставили охорону і не підпускають до нього доньку

88-річна легенда французького кіно не має права самостійно керувати своїми фінансами та майном. Доходи та власність Алена Делона передані опікуну, а сам актор постійно перебуває під охороною.

Усе це пов’язано зі станом здоров’я Алена Делона: суд визнав його недієздатним.

Після інсульту, який стався у актора в 2019 році, його здоров'я почало різко погіршуватися. Проте якийсь час він ще сам розпоряджався своїми статками.

Доки не почав представляти свою доглядальницю – японку Роллін, яка допомагала після хвороби, як супутницю життя.

Щоб він не надумав на ній одружитися, діти Делона – 29-річний Ален-Фаб'єн, 33-річна Анушка та 59-річний Ентоні – швиденько позбулися Роллін. Заодно звинуватили її в тому, що знущалася над батьком. І почали сваритися між собою – за спадок. Сваритися є за що: статки Алена Делона становлять близько 250 млн євро.

Наступним кроком у боротьбі за гроші була оцінка стану здоров'я актора. Виявилося, що Анушка вже кілька років тому вмовила батька зробити тести, і йому поставили діазноз «деменція». Однак від братів вона цю інформацію приховала – ймовірна, щоб таємно визнати Делона недієздатним, оформити над ним опікунство і отримати можливість одноосібно розпоряджатися його грошима.   

Братам це, звісно, не сподобалося. Вони зажадали провести оцінку стану здоров'я батька. Тепер він офіційно недієздатний. Але опікунство над ним оформила стороння особа, ім’я якої тримається в секреті.

Актор перебуває у своєму маєтку Душі під наглядом синів та охорони, яка не повинна пускати Анушку за поріг будинку, тим більше – пропускати до мсь’є Делона.

Між тим, Анушка мріє забрати батька до Швейцарії. І звинувачує Алена-Фаб'єна і Ентоні в тому, що вони не забезпечують  йому належного лікування – Ален Делон потребує допомоги онколога і психіатра. Також виступає проти того, щоб батька тримали наче під вартою.

«Він не овоч! Батько дивиться телевізор, читає газети і все розуміє. Він не заслуговує, щоб про нього пліткували й говорили так, ніби він уже помер», – каже вона.

Адвокат Делона підтверджує: актор перебуває у дуже тяжкому психологічному стані. Але сини його не лікують. Ймовірно, сподіваються, що це вкоротить йомі віку, і вони зможуть швидше отримати спадок.

Нагадаємо, усі діти Алена Делона – актори. Народжені від різних жінок: мати Ентоні – актриса Наталі Бартелемі, Анушки та Алена-Фаб'єна – манекенниця Розалі ван Бремен.  

Вас це може зацікавити: Майк Тайсон готується до бою, який його може вбити: лікарі вважають, що він ризикує життям

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист