Не дайте себе зістарити: 5 помилок, які перетворять жінку на тітку

Є жінки, які вміють свій вік маскувати. А є такі, які в 30 можуть виглядати на 45. Найчастіше такого небажаного ефекту вони досягають завдяки неправильно підібраному одягу.

На думку стилістів, віку додає недоглянута шкіра, надто яскравий недоречний макіяж, старомодна зачіска. Але одяг у першу чергу.

Давайте розберемося, що в гардеробі може претендувати на звання ворога молодості.

Фасон

Навіть якщо це ваша улюблена спідниця чи сукня, яка ідеально підходять, але мода на неї пройшла п’ять років тому, запхайте у найвіддаленіший куточок шафи. Колись вона знову буде актуальною, адже мода повертається. Але не зараз! Вдягайте тільки модні фасони. Або базові речі, які взагалі поза модою – вічну класику.

Принт

Він дуже підступний, бо додає віку, навіть якщо ультрамодний. Особливо обережно потрібно бути з квітами. Сама по собі сукня у великих трояндах може виглядати розкішно, але вдягаєш – і маєш плюс 15 років.

Візуально додають віку етнічні орнаменти.

Але анімалістичні принти поза конкуренцією. Юні дівчатка у речах з леопардовим принтом виглядатимуть дуже стильно. Але якщо вам не 20, краще не ризикувати.

Блузи з декором або бантом

Милі блузочки з метеликами, квіточками чи в геометричних фігурах варто віддати бабусі. Замість них краще купити класичні сорочки – бажано, щоб були вільного крою і однотонні. Вони можуть стати елементом для багатьох стильних образів.

А бант на шиї – це взагалі щось із далекого минулого.

Рюші

Оборки, рюші, волани виглядають недоречно на жінці, яка не хоче акцентувати увагу на своєму віці. Вони закривають важливі для будь-якого образу плечі та шию. А на талії додають об’єму.

Прикраси

Фамільний гарнітур – це, звичайно, круто. Але і виглядатимете ви в ньому приблизно на стільки ж, скільки і йому. Взагалі, кажуть стилісти, комплекти сережки-каблучка-браслет-прикраса на шию виглядають дуже старомодно.

Золоті прикраси теж дуже старять. Краще купляти якісну біжутерію.

Не слід носити масивні перстні та багато дешевої біжутерії, яку привезли з відпочинку. 

Варто відмовитися від пердів. Хоча тут є свої нюанси. Те, який ефект матимуть прикраси, залежить від образу. Якщо перли вдягти до сукні, це модний провал! А якщо доповнити ними ансамбль із рваних джинсів, стильного топу та жакету, з якого стирчать нитки, це буде дуже оригінально.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист