НАЗВАЛИ "ЛЮДИНУ РОКУ". ДИВИСЬ, ХТО ЦЕ

28-річна Селена Гомес потрапила в поле зору ЗМІ відразу з двох причин: у зв'язку з чутками про новий роман зірки з баскетболістом Джиммі Баллером та через її нове досягнення в кар'єрі - отримання почесного звання "Людина року" за версією американського журналу People.

В своєму виборі редактори видання грунтувалися не тільки досягненням дівчини в області музики (на початку 2020-го вона представила свій третій студійний альбом Rare), але й її громадською позицією та думками з ряду значущих і актуальних питань.


Редактори видання також зазначили сміливість зірки, з якою вона публічно ділилася своїми психологічними проблемами і розповідала про важкі депресії, під час яких не знаходила сил навіть встати з ліжка.

Ще одним важливим досягненням Селени Гомес за рік став запуск власної лінії косметики під назвою Rare Beauty. На її створення зірка надихнулася, коли сильно поправилася через своїх проблем зі здоров'ям і почала піддаватися бодішеймінгу і нападкам Хейтер.

"Людиною року" Селена стала ще й тому, що напередодні президентських виборів в США чітко висловлювала свою політичну позицію.

Гомес, яка в цьому році вперше скористалася своїм правом голосу, закликала громадян йти на голосування, а також публічно підтримувала позиції колишньої першої леді США Мішель Обами і правої руки Джо Байдена Каміли Харріс.

ukrrain.com

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист