NAVKA презентує зимову казку у новому синглі «Стати Святим Миколаєм»

 

Рекордсменка за кількістю кліпів за літо, автор хіта #Татанці та проєкту «Україна в піснях» мріє розділити улюблене свято разом з прихильниками та презентує новий трек «Стати Святим Миколаєм»

“Різдво - моє улюблене свято! Ні День народження, ні День закоханих, ні навіть Великдень не розпалюють в мені таке тепло та приємні дитячі спогади” - поділилась NAVKA.

Приємні спогади та милозвучні співи дітей перенесли NAVKA у дитинство та надихнули на написання треку, який буде нести у собі атмосферу свята, навіювати запах мандарин, яскраві вогники ялинки, візерунки, які малює мороз на вікнах та червоний новорічний фургончик. 

Разом з треком NAVKA запланувала і прем’єру кліпу, який презентуватиме символічно на свято Миколая.

“Кліп «Стати Святим Миколаєм» я не даремно вирішила знімати у рідних Чернівцях, це моє місто-натхнення. Коли я прописувала сюжет, я згадувала про ті речі, які роблять мене щасливою. Кохана людина поруч, батьки, рідні, яких можна зібрати за одним святковим столом, коли ти з радістю можеш зробити добрий жест. У цьому кліпі будо декілька сюжетних ліній. Коли я одягала чарівні окуляри та робила «клац» пальцями, герої, які навіть не збиралися робити якісь добрі справи, одразу змінювалися, звісно на краще!” – поділилась NAVKA

Святковий трек неодмінно надихне всіх і кожного на прикрашання Ялинки, покупки новорічних вогників та створення справжньої атмосфери свята.

“Ми знімали в районі Мальовинка - сучасне котеджне містечко з зеленою енергетикою Це місце - моя маленька мрія, тому коли мене запросив Руслан Савчук з компанії CHE Development, на цю локацію, я була в шоці і захваті” – поділилась NAVKA.

А хто ти, Санта чи Миколай?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист