МОКРИЙ СНІГ ТА МОРОЗ. СИНОПТИКИ ДАЛИ ПРОГНОЗ НА ПЕРШІ ДНІ ЗИМИ

Завтра волога погода переважатиме на півдні і в центрі країни, а ось 1-2 грудня мокрий сніг очікується в північних, центральних та південних регіонах.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру, пише СТРАНА.ua

Так, завтра, 30 листопада, в більшості південних і центральних областей пройде мокрий сніг та дощ. В Одеській днем ​​і місцями в Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях пройде значний сніг і дощ, ймовірно налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. На решті території місцями невеликий мокрий сніг, на південному сході невеликий дощ.

Протягом доби неділю на заході, півночі та в Вінницькій області очікується від +3 до -3 градусів, а вночі місцями до -5 градусів. У Карпатах -5 ....- 10. На решті території країни від -1 до +4, на півдні вдень до +7.

1-2 грудня в більшості північних, центральних і південних областей місцями пройде невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів. Температура повітря істотно не зміниться. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м / с, на півдні та сході окремі пориви 15-20 м/с. На дорогах країни, крім південно-східної частини, місцями ожеледиця.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист