«Могу быть только твоей подругой»: ТАЮНЕ презентувала новий сингл

Сьогодні, 24 вересня, на всіх стрімінгових майданчиках країни відбувся реліз нового сольного синглу ТАЮНЕ «Подруга». Трек являє собою легкий мікс танцювальної музики, іронічного тексту і глибоко драматичного сюжету. А також оповідає одну з мільйонів жіночих історій, що часто-густо відбуваються у нашій повсякденності: про біль любові, яку неможливо виміряти, проміняти або підкупити будь-якими благами.

- Головна думка композиції полягає у тому, що не все в житті купується і продається. Можна дарувати прикраси, годинники, машини, але це не змусить іншу людину тебе полюбити, - коментує прем'єру ТАЮНЕ. - Ми часто шукаємо у своєму обранцеві певні якості, можемо нафантазувати, яким він повинен бути. Але запорука міцних щирих відносин - це не тільки захоплення позитивними сторонами партнера, але і прийняття всіх його недоліків.

Автором слів і музики традиційно виступив Олег Винник, надавши пісні фірмовий ліричний вайб з дивовижно властивим йому поєднанням «журбинки» й «усмішки».

- Останнім часом люди буквально закидали нас коментарями з проханнями про те, що хочуть чути більше пісень у виконанні ТАЮНЕ. Тому ми здійснили бажання слухачів, подарувавши їм новий трек «Подруга». Не скажу, що це одна з найскладніших моїх музичних робіт, але створювалася вона досить довго - близько двох років. Писати для іншого артиста - завжди дуже відповідально. Проте потім, слухаючи пісню по радіо, розумієш, що не дарма не поспішав: продукт повинен дозріти, настоятися, як вино, - поділився Олег Винник.

ТАЮНЕ - фолк-поп виконавиця, що уособлює собою синергію таланту, вічної молодості і жіночої краси. «Подруга» - 7-й студійний трек співачки, який задає новий вектор у її музичній кар'єрі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист