Міс Україна Вероніка Дідусенко разом з американською правозахисницею Глорія Оллред виступили на підтримку України під час LA Hollywood Pride Parade

На іншому континенті, в Америці, Вероніка Дідусенко проводить велику роботу на підтримку України. Міс Україна дала десятки інтерв'ю світовим медіа. 

Цьогоріч на всесвітньо відомій події LA Hollywood Pride Parade була креативна жовто-блакитна платформа, щоб привернути увагу міжнародної та американської спільноти до війни в Україні. Це ініціювала відома американська правозахисниця Глорія Оллред, вона бореться за захист прав жінок майже 50 років та веде ТОП-гучні справи. Починаючи з Дональда Рейгана, не було жодного президента Сполучених Штатів Америки, який би не прислуховувався до порад правозахицниці Глорії. 

Голос та думка Глорії Оллред дуже вагомі, тому вона, разом з міс Україна Веронікою Дідусенко, зробили жовто-блакитну ходу у рамках всесвітньо відомого параду у Лос-Анджелесі, який до речі вперше провели у 1981 році. Глорія справжня зірка параду, вона дуже активно виступає за захист прав ЛГБТ-ком'юніті. Більше про Глорію Оллред можна подивитись у фільмі "Seeing Allred", який про неї випустив Netflix. 

- Я з повагою та радістю прийняла запрошення від Глорія Оллред долучитися до LA Hollywood Pride Parade. Кожного року машину, на якій їде Глорія, її одяг та люди, що марширують біля машини, відповідають певній тематиці. Цього року тематикою стала Україна! Так Оллред вирішила продемонструвати свою підтримку Україні в її боротьбі за свободу, незалежність і шлях до перемоги України у цій війні. Разом зі мною в параді також взяв участь мій син Сандрік. - поділилася Вероніка.

Всі люди, які знаходилися в машині Глорії Оллред та марширували поряд були одягнені у блакитно-жовті кольори. Наша машина була справжньою зіркою параду і привертала увагу людей по всьому Лос-Анджелесу. Машина була брендована банерами: Ukraine, Support Ukraine, Pray for Ukraine. Всі навколо були з прапорцями України. На сам парад приїздять люди з усього світу. 

Також ми підготували кративну музичну колаборацію і під час параду з машини голосно лунав неймовірний кавер на пісню Laura Branigan «Gloria». Ми зробили перший україно-англійський кавер на цю пісню, який піднімає тему та розповідає про війну в Україні, про те, що її потрібно висвітлювати, про те, що Україна бореться і Україна переможе. Ми всі віримо у це. Всього за два дні ми з командою створили все: текст написав військовослужбовець ЗСУ Микола Кулініч, записали на студії пісню у виконанні співачки Kler, зробили аранжування. Пісня «Gloria» лунала під час маршу нашої команди у Голлівуді на LA Pride і люди навколо одразу підспівували нам. Це був історичний момент. Глорія Оллред, Прайд парад, мій син та я, ми всі співали пісню на підтримку України – Glory to Ukraine. 

Під час маршу я чула, як люди підтримували нашу країну, весь світ з Україною. Я чула вигуки: Слава Україні! Героям Слава! Glory to Ukraine! - емоційно розказала про подію Вероніка Дідусенко.

Дуже зворушливим був момент, коли під час параду, до Вероніки підбігла дівчина з Маріуполя і сказала «Дякую за те, що ви робите для України!».

Дідусенко і надалі збирається приймати участь у адвокаційних кампаніях по захисту України. 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист