Мінімалізм, безповоротність часу та психологічна підтримка: гурт Cape Cod презентували новий сингл

Символи України, молитва за майбутнє та fashion-інсталяції в новому кліпі RITUSYA від German Nenov

Мінімалізм, безповоротність часу та психологічна підтримка: гурт Cape Cod презентували новий сингл

Влітку 2021 року гурт Cape Cod змінив свій напрямок: до саунд-продюсера Максима Сікаленка долучився вокаліст Олексій Боднар та гурт почав писати пісні українською мовою, презентувавши сингл «Летіти». Змінивши англійську мову на українську, гурт не втратив свій вайб: легкі танцювальні мелодії, сповнені емоцій та передового електро-поп звучання.

Сьогодні гурт презентує сингл «Час» та мінімалістичну відеороботу на нього.

«Час» – це лірична балада про безповоротність моменту, як в суспільстві, так і в особистих відносинах, що буває час все забути, але є моменти, які не забуваються ніколи.

«Пісня «Час» була записана ще за рік до війни та повинна була стати першим треком, відкриваючим новий альбом. Після того, як було зроблено аранжування, я звернувся до мого старого приятеля Володимира Проценка (Riot On The Radio, Woundead, Maloi) аби він написав текст до треку. Дуже важко знайти людину, яка зможе передати саме твоє світосприйняття глибинно, але просто. Саме так з’явився «Час», і по словам Володимира це «Тарас Петриненко, який слухав багато Joy Division», – розповідає Максим Сікаленко.

Разом із синглом гурт презентує музичне відео. Відео – це мінімалістична робота у чорно-білих тонах, що відображає настрої суспільства та контрастність між минулим та майбутнім. Відео закінчується символічно – білою світлою стелею, що є символом надії та безхмарного майбутнього.

Учасники гурту наприкінці відео нагадують, що в наш час важливо звертати увагу на психологічне здоров’я та рекомендують безкоштовні сервіси, що надають психологічну підтримку постраждалим у війні. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист