МАЙЛІ САЙРУС РОЗПОВІЛА ПРО ПЕРЕСЛІДУВАННЯ НЛО

Популярна співачка Майлі Сайрус приголомшила історією зустрічі з інопланетянами, в існування яких ніколи не вірила.

Так, у нещодавньому інтерв'ю виданню Interview Magazine виконавиця розповіла як її переслідував НЛО.

Я їхала Сан-Бернардіно з товаришем і мене переслідував якийсь НЛО. Я впевнена в тому, що бачила, але в той же час я купила траву у хлопця в фургоні поруч з закусочною, так що це теж могло вплинути. Найкраще описати це як летючу снігоприбиральну машину. Спереду був такий плуг, все світилося жовтим. Це бачила і я, і мій друг. На дорозі було ще кілька машин, всі зупинилися, щоб подивитися, тому я вірю в реальність того, що зі мною сталося, - поділилася Майлі Більше.

 

через GIFER

Майлі сказала, що цей досвід був настільки приголомшливим, що протягом декількох днів вона не могла дивитися в небо, тому що боялася, що інопланетяни можуть повернутися. Вона впродовж п'яти днів приходила до тями після зустрічі з невідомим, адже їй вдалося навіть роздивитися того, хто керував літаючим засобом. 

Я не відчувала загрози, але бачила істоту, що сиділа в передній частині летючого об'єкта. Воно подивилося на мене, був зоровий контакт. Думаю, саме це мене вразило: дивитися в очі чогось, що я не могла зрозуміти, - пригадала співачка.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист