MAMARIKA СКАСОВУЄ КІНЕЦЬ ЛІТА НОВИМ ЗАПАЛЬНИМ ТРЕКОМ "Я ПОЛУМ'Я"

 

Теплі дні скінчилися та кожен отримав право жартувати про "Сьогодні надворі 50 серпня". Але зараз не до жартів, бо співачка MamaRika офіційно скасувала кінець літа. Для цього їй знадобилося лише три хвилини.

Саме стільки триває її новий трек під назвою "Я полум'я", ексклюзивна прем'єра якого відбулася сьогодні в ефірі Нашого Радіо!

"Це трек, яким ми пролонгуємо літо. Не хочеться холоду, не хочеться діставати з шаф теплий одяг, а продовжувати пірнати в “оксамитовий сезон”. Маю надію, що послухавши цю пісню, літній настрій вас ще довго не залишить, як і мене", - каже MamaRika.

Музична складова "Я полум'я" залишилася незмінною. Вийшов беззаперечний хіт, як і вся обойма пісень MamaRika

 "Я полум'я" - мікс реггетону та фірмових фолькових елементів, які роблять звучання MamaRika таким, що її неможливо сплутати з іншими артистами.

"Я полум'я" продовжує тему попереднього бенгеру MamaRika під назвою "Prolisky". "Ми не на ніч, ми навічно", - співає вона, проголошуючи кохання найвищою цінністю. 

"Під цей трек хочеться танцювати та закохуватися. "Я полум'я" - не про стосунки на одну ніч. Він про кохання на все життя", - вважає MamaRika.

Чіпкий мотив, качовий біт, ніжний, але сильний голос MamaRika і атмосфера тепла та любові, що огортає повністю. "Я полум'я" - той трек, який ви повинні послухати просто зараз.

Пісня "Я полум'я" вже доступна для прослуховування на всіх цифрових платформах https://mamarika.fanlink.to/b8PQ

, а також на офіційному YouTube-каналі MamaRika:


Нагадаємо, що 3 жовтня відбудеться сольний концертMamaRika в Caribbean Club. Квитки: https://concert.ua/ru/event/mamarika

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист