Лобода вкрала інтимне фото у відомої блогерши, видавши її за себе

Світлана Лобода потрапила в гучний скандал. Вчора в своєму Instagram співачка опублікувала голе фото, яке виявилося чужим. Пізніше модель, яка була відображена на цьому кадрі, різко відповіла українській співачці, а та заблокувала її у відповідь.
Нагадаємо, що вчора LOBODA запостив знімок, на якому зображена повністю оголена дівчина, що стоїть на голові. Деякі з передплатників Лободи запідозрили обман, але співачка ігнорувала їх.

 Через деякий час знайшлася володарка вкраденої фотографії, яка викрила Світла на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Знаменитість прикидається мною! Я не можу зрозуміти, чому людина з 5 мільйонами передплатників краде мою фотографію і прикидається мною! Що не так з людьми? Навіщо ти це робиш, Світлана Лобода? На додаток до всього, фотографія була відретушована, щоб фігура виглядала стрункішою . і замість того, щоб визнати, що вона зробила ... вона видаляє коментарі, які згадують мене, і видаляє мої коментарі теж. Роботи художника повинні бути захищені ", - написала в пості Nude Yoga Girl.

 


Дівчина також додала, що Світлана Лобода видаляє її коментарі та блокує всіх, хто пише про те, що на фото - Nude Yoga Girl.


Сама Лобода не визнає свою провину. У Сторіс артистка опублікувала скріншот поста Nude Yoga Girl і додала підпис, мовляв, не затверджувала, що на фото Свєта Лобода.
Відзначимо, що публікацію Світлани заблокували в Інстаграм. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист