Куряча грудка Капрезе: секрет соковитої курки

Якщо ви дізнаєтеся секрети приготування соковитої курячої грудки, то це м'ясо стане одним із ваших найулюбленіших. Цей простий і водночас оригінальний рецепт повністю змінить ваше ставлення до "сухого" курячого м'яса.

1 куряче філе

1 великий помідор

100 г твердої моцарели

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. л.  суміші сушених трав з орегано, розмарину та чебрецю

кілька гілочок базиліка

Філе обсушити паперовими серветками та зробити надрізи  через 1 см. Полити зверху 1 столовою ложкою оливкової олії та посипати сушеними травами.

Помідор і моцареллу тонко нарізати на скибочки і акуратно вставити в розрізи. Збризкати або змастити оливковою олією, що залишилася, і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Перед подачею прикрасити свіжим листям базиліка.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист