Якщо ви дізнаєтеся секрети приготування соковитої курячої грудки, то це м'ясо стане одним із ваших найулюбленіших. Цей простий і водночас оригінальний рецепт повністю змінить ваше ставлення до "сухого" курячого м'яса.
1 куряче філе
1 великий помідор
100 г твердої моцарели
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. суміші сушених трав з орегано, розмарину та чебрецю
кілька гілочок базиліка
Філе обсушити паперовими серветками та зробити надрізи через 1 см. Полити зверху 1 столовою ложкою оливкової олії та посипати сушеними травами.
Помідор і моцареллу тонко нарізати на скибочки і акуратно вставити в розрізи. Збризкати або змастити оливковою олією, що залишилася, і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Перед подачею прикрасити свіжим листям базиліка.