Куди піти у Києві на вихідні (13-14 квітня)

Комедія «Без зобовʼязань»


Одного разу вони прокинулися в одному ліжку та... познайомилися.
Типовий клерк Джордж і нетипова домогосподарка Доріс на прощання домовилися зустрічатися раз на рік в цьому самому місці.

Хто би міг подумати, що випадкова зустріч стане початком неймовірних, романтичних та ексцентричних стосунків. Чому раз на рік? Скільки живуть почуття на відстані? І чи дійсно існують стосунки без зобов'язань?.. Дізнаєтеся, подивившись цю романтичну комедію. Підходить як для походу в театр з подругами, так і для побачення!

Арт-Братислава, вул. Архипенко, 5
субота, 13 квітня, 18:00

Квитки: від 200 грн.

Помилуватися сакурами у парку «Кіото»


Парк в японському стилі був заснований між станціями метро «Лісова» та «Чернігівська» у 1972 році в честь підписання договору про дружні відносини між Києвом та японським містом Кіото. У 2018 р після реконструкції парк оголосили пам'яткою садово-паркового мистецтва.

Тут знаходиться традиційний сад каменів, пагода, штучна водойма з рибками, водоспадом та маленьким островом, через яку перекинуто місток. Облаштовані дитячий та спортивний майданчики.

У 2011 році у парку висадили алею сакур довжиною майже кілометр, що робить її найдовшою в Україні.

Станція метро «Лісова» Київ, Броварський проспект

Квитки: вхід вільний.

Виставка «Лінія зіткнення»


150 документальних фотографій і відео, зроблених за останні два роки в прифронтових містах та на передовій.

Серед знімків – «Кладовище снарядів у Харкові», «Битва за Бахмут», «Зима на фронті. Серебрянський ліс», «30 годин на нулі», «Останній штурм Да Вінчі» та інші «воєнні» серії. Другий блок виставки зображає реальність цивільного населення кадрами з Мар’їнки, Бахмута, Соледара, Херсона, Лисичанська, Бучі, Миколаєва й інших українських міст, що постраждали внаслідок російського вторгнення.

ВДНГ, павільйоні №4

З 5 по 21 квітня, щодня з 11:00-21:00

Квитки: донат від 100 грн.

Ботанічний сад ім. О. В. Фоміна


Серед міського шуму та суєти зберігся зелений острівець у серці Києва – Ботанічний сад ім. акад. О. Фоміна Київського університету – один із найстаріших ботанічних садів України. В 2019-му йому виповнилося 180 років.
Ботсад розділений на дві частини – паркову, для прогулянок, та наукову, закриту для відвідувань. Побачити колекції рослин у науковій частині можна лише у супроводі наукового співробітника.

Ботанічний сад гарний у всі пори року: у лютому зацвітають проліски та крокуси, у квітні – магнолії, у травні – рододендрони… А взимку, коли Київ сірий та сніжний, ми запрошуємо вас на екскурсію в ту частину саду, де цілий рік літо – у оранжерейний комплекс. Тут, серед джунглів, ви зможете помилуватися колекціями тропічних та субтропічних рослин, які занесені до Реєстру наукових об'єктів, що становлять Національне надбання України.

Вул. Симона Петлюри, 1

Вт, чт: 11.00 какутси, 12.00, 14.00 тропічні оранжереї.
Ср, пт, сб, нд: 11.00, 12.00, 14.00 тропічні оранжереї.
Квитки: від 40 грн.

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»


Театр «Каскадер» пропонує вам ще раз зануритись у прекрасну середньовічну історію про добро і зло, істинну красу і огидну заздрість, відданість і зраду. Отже, незабаром Білосніжці виповнюється 16 років, і вона має стати королевою. Але в її лютої мачухи геть інші плани – вона хоче захоплювати все нові і нові землі та вічно лишатися молодою і прекрасною. Проте на заваді стоїть юна і вразлива Білосніжка. Тож, мачуха виганяє її до темного лісу, де на принцесу чекає зустріч із гномами…. Про пригоди Білосніжки, боротьбу за своє щастя, справжню дружбу і кохання повідають герої нашої веселої казки.

Театр «Браво», вул. Олеся Гончара, 79
14 квітня,12:00
Квитки: від 200 грн.

Насолодіться красою тропіків відвідайте виставку кактусів і сукулентів


Ви зможете побачити ексклюзивні колекції кактусів і сукулентів від українських селекціонерів, а також придбати які вам сподобаються. У подарунок консультація з вирощування та догляду за рослинкою від професіоналів-селекціонерів. Також будуть представлені супутні товари для вирощування, пересадки та розмноження рослин.

Київський міський Будинок природи, ст. м «Палац спорту», вул. Рогнідинська, 3 (вхід з двору)
12-13 квітня, 11:00
Квитки: від 30 грн.

Майстер-клас «Оксамитові світильники»


На майстер-класі дітей та дорослих чекає багато цікавого. Ви будете створювати неймовірну красу з неочікуваних, але приємних на дотик матеріалів. І збирати всі квіточки-листочки-пелюсточки в цільну конструкцію, перетворювати просто квітку на справжній світильник, щоб кожного вечора в вашій оселі було затишно.

Хрещатик, 46 Б

14 квітня (нд), 10:00 та 13:30
Квитки: від 500 грн.

Благодійний майстер-клас із писанкарства


Школа англійської мови «Грін Кантрі» запрошує на благодійний майстер-клас із писанкарства. На вас чекають аромат свіжоспечених пасок, розпис великодніх яєць та затишні родинні посиденьки. Готова писанка стане чудовим подарунком близькій людині або найкрасивішим прикрасою святкового столу. Цей процес буде цікавий і дорослим, і дітям, тож приходьте всією родиною! 

Вул. Є. Чикаленка, 20А (ст. м. Театральна)

13 квітня (сб), 11:00 або 14:00

Квитки: донат від 400 грн.

Майстер-клас «АРТ-ПИСАНКА»
 


Бажаєте створити великодню писанку, але звичайний майстер-клас – це занадто банально? Мрієте про крутий творчий івент на вихідних, але не знаєте, що обрати? Любите історію, мистецтво та народні традиції? Тоді вам точно слід сюди завітати!

Тільки тут ви відвідаєте бомбезну локацію в центрі столиці з унікальними меморіальними речами та світлинами, рукописами Василя Стуса, Алли Горської та ін. Ви послухаєте про мистецтво, милуючись розкішним видом з найоригінальнішої тераси Києва за горнятком кави. І, найголовніше, створите свій оригінальний арт-всесвіт на великодньому яйці.

Музей шістдесятництва, вул. Олеся Гончара, 33

Коли: 13 та 14 квітня, 13:00- 16:00

Квитки: 600 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист