Колаборація української художниці і дебютного синглу співачки TEREN

Нові імена стрімко займають своє місце в українському шоу-бізнесі, а їх пісні завойовують слухачів з перших нот. Травень приніс нашій музиці ще один яскравий дебют: співачка TEREN презентує свою дебютну роботу “Колір”. TEREN – це поєднання української айдентики з неймовірною силою слова. 

“Ця пісня – мій особистий гімн. Трек “Колір” – це правда, немає нічого награного, немає жодної фрази, якою б я хотіла маніпулювати станом слухача чи просто красиво сказати про рідний дім. Ця пісня передає моє усвідомлення, моє ставлення, моє бачення” - поділилась TEREN.

Щирість, відвертість, справжність - це все про дебют проєкту TEREN. Співачка відчула шалений творчий порив для написання свого першого синглу. Коли відчуваєш себе на емоційному дні, музика рятує. 

“У момент написання пісні, у мене були неймовірні відчуття всередині. Розуміння того, які українці сильні та незламні. Ця пісня створилась за годину, руки грали на фортепіано, слова лунали самостійно з моїх вуст. Ціль була в тому, аби створити пісню, яка надихала б, яка змогла б передати моє відчуття, коли я дивилася на чисте небо, яке ніби взяло мене і пригорнуло. Таким чином, я хотіла передати любов: до неба, до країни, любов жінки до чоловіка” - розповіла TEREN.

Дебют TEREN творчо підтримала українська художниця Анна Пономаренко та надала свій витвір для обкладинки треку. Співачка запевняє, що саме у такому симбіозі і твориться справжня культура.

“Я шаленію від людей. Побачила роботу талановитої Анни Пономаренко та без сумнівів написала їй про колаборацію. Анна майже без роздумів надала свою згоду. Її картина повністю описує все те, що я хотіла донести цією піснею, ніби кожна нотка перетворилась у фарбу та вийшла одна цілісна картина: де музика та візуальна складова сплелись у одне єдине” - прокоментувала обкладинку пісні співачка TEREN.

Шукайте “Колір” на всіх музичних платформах та на офіційному YouTube-каналі співачки TEREN!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист