КІМ КАРДАШ’ЯН ПЛАНУЄ РОЗІРВАТИ СТОСУНКИ З КАНЬЄ ВЕСТОМ

Американська телевізійна зірка, модель, кіноакторка й учасниця реаліті-шоу Кім Кардаш’ян остаточно вирішила для себе, що їй варто розлучитися з коханим чоловіком та виконавцем Каньє Вестом.

Нагадаємо, що Кім й Каньє розпочали стосунки восени 2012 році. Вже наприкінці року шанувальники зраділи звістці про те, що модель завагітніла й очікує на поповнення в родині. Дівчинка народилася 15 червня 2013 року, а назвали її Норт.

21 жовтня 2013 року, під час 33-го дня народження Кім, Каньє публічно зробив їй пропозицію перед друзями та членами сім’ї обраниці. Вже 24 травня 2014 року закохані провели церемонію вінчання у Флоренції, а у травні 2015 році Кім подарувала коханому чоловіку синочка, якого назвали Сейнт, тобто “святий”.

Як повідомляє видання “Page Six” з посиланням на слова інсайдера, Кім не витримала кризи в стосунках, яка розпочалась восени поточного року, коли репер оголосив про своє бажання взяти участь у президентських перегонах.

Зокрема, через загострення біполярного розладу у Каньє, подружжя регулярно сварилося й зрештою прийняло рішення деякий час пожити окремо. Втім, найбільше Кім розлютило те, що чоловік перед своїми виборцями публічно розповів про те, як просив дружину зробити аборт, коли вона була вагітна донькою Норт. Звісно, остання витівка Каньє, коли він помочився на статуетку “Ґреммі” також не вразила його обраницю. 

 

через GIFER

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист