Канал «Україна» об’єднав зірок у патріотичному хіті «Ми з України»

Телеканал «Україна» разом із найпопулярнішими артистами вітчизняного шоу-бізнесу презентував пісню незламності нашого народу «Ми з України». До створення патріотичного хіта долучились: Оля Полякова, Михайло Хома (DZIDZIO), Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Фагот, Юлія Саніна (гурт «The HARDKISS»), MELOVIN, Оля Цибульська, ALEKSEEV, NK | Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Олександра Заріцька (гурт «KAZKA»), Сергій Бабкін, Артем Пивоваров, Муаяд Абдельрахім (переможець проєкту «Співають всі!»), а також ведучі каналу «Україна» Володимир Остапчук і Олексій Суханов.

Автори пісні «Ми з України»: Артур Желєзняк і Маша Лічі на замовлення телеканалу «Україна». Аранжування треку: Сергій Грачов. Режисер кліпу: Костянтин Гордієнко.

Пісня «Ми з України» створена, щоб висловити підтримку й пошану  незламності, згуртованості та бойовому духу нашого народу у цій жорстокій війні. Усі ми, як один, виборюємо свободу і європейське майбутнє України. Реліз кліпу «Ми з України» відбувся 23 червня на YouTube каналу «Україна»

Дата прем’єри обрана не випадково, адже саме в ці дні очікується рішення Європейського Союзу щодо статусу кандидати для України. І саме за європейські цінності, за мир в усій Європі борються сьогодні з російською навалою кращі сини й доньки нашої країни.

Єдність українців перед лицем ворога вражає увесь світ. Боротьба за майбутнє України йде на фронті і в тилу. Військові, волонтери, всі українці своєю самовідданістю і невтомною працею щодня наближають нашу перемогу.

Пісня – це душа України. Найвідоміші українські зірки об’єдналися, щоб через пісню вкотре показати світові мужність і міць нашого народу. Ми не здамося, не зламаємося і не віддамо нашої землі, бо ми з України. Наша перемога вже зовсім близько! Адже правда на нашому боці, під ногами наша земля, а за нами – наші батьки й діти.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист