Гурт Our Atlantic презентує пісню про колоборантів та анонсує воєнний альбом

Після тривалої паузи гурт Our Atlantic повертається з новим синглом та обіцяє повноформатний альбом.

Учасники Нацвідбору Євробачення-2022 після річної паузи в музиці презентують новий трек «Марні мрії». Пауза була обумовлена тим, що барабанщик гурту Олексій Биков, батько 4 дітей, був учасником бойових дій в Київській області та обороняв рідні місця. Саме цей досвід ляже в воєнний альбом Our Atlantic, який вийде навесні 2022. Альбом буде про людей, їхні переживання, досвід та глибокі душевні травми.

Перший сингл із майбутнього альбому – «Марні мрії».

«Ця пісня не несе у собі деструктивної ідеї, а лиш описує безчинство в умовах війни та рефлексію людини на нього. Головна ідея пісні закликати людей бути уважнішими до внутрішніх процесів у країні, контректно тих які стопорять її розвиток і несуть справжній деструктив у суспільпство, під час російсько-української війни, сприяючи деморалізації.

Не існує поняття «не на часі», коли мова йде про процеси, що впливають на розвиток країни, суспільства, і не пришвидшують перемогу. Є пробеми які можливо вирішити  живучи в умовах війни і є ті, що потребують більше часу. ми вважаємо дуже важливим фіксувати останні, щоб не дати їм загубитися у інформаційному шумі та у подальшому вирішити їх.

Це досить сухе пояснення, але нині живучи в умовах інформаційних маніпуляцій та дезінформацій, сухий фактаж і прямота необхідні», – ділиться гурт.

Разом із синглом гурт презентує мінімалістичне відео із барабанщиком Олексієм.

Facebook https://www.facebook.com/ouratlanticofficial

Instagram https://www.instagram.com/ouratlanticofficial/

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист