ФРОНТВУМЕН THE HARDKISS САНІНА РОЗПОВІЛА, ЯК ЛЕДЬ НЕ РОЗЛУЧИЛАСЯ З ЧОЛОВІКОМ

Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна розповіла про проблеми у стосунках з чоловіком, продюсером та гітаристом гурту Валом Бебком.

Так, зірка зізналася, що декілька років тому подружжя ледь не розлучилося.

"Тоді здавалося, що все завалиться, а цього не можна було допустити. Не хотілося і не можна було. Бо втративши стосунки, ми крім того, що могли втратити сім'ю, могли також втратити і гурт", – зізналася артистка в інтерв’ю Маші Єфросиніній. 

За словами Юлії, критичний момент стався за рік-два після народження первістка.

"Було все одночасно – маленька дитина, запис альбому, підготовка великого шоу. Нормальні люди такі чотири стресові напрямки в один період не зводять. І я зрозуміла, що більше такого у моєму житті у ніколи не допущу. Мабуть, тому ми і не збираємося поки народжувати другу дитину", – поділилася Саніна. 

Тоді виконавиця боялася, що і сім’ї, і кар’єрі настане кінець, адже "усі сфери зав’язані на одному – їхньому коханні". Втім, одного дня на гастролях подружжя вирішило "жорстко і голосно" поговорити. 

"Коли ти розумієш, що немає іскри в очах, коли просто втома в очах від усього, від усіх і від одне одного, що найжахливіше. Коли немає підтримки і вже просто все одно... І ми сіли і зрозуміли, що або потрібно щось міняти, або закінчувати. І ми вирішили, що потрібно міняти. І вже за тиждень після роботи над стосунками все змінилося", - додала знаменитість.

Пропонуємо переглянути інтерв’ю тобі самому! 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист