ФАН-ЗОНИ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ФУТБОЛУ ВІДКРИЮТЬ У КИЄВІ

Одразу дві фан-зони до Чемпіонату Європи з футболу-2020 створить агентство Media Post за підтримки Київської міської адміністрації. Локації розташують у самому серці столиці – на Контрактовій площі та в Хрещатому Парку біля арки Дружби Народів.

Збірна України з футболу зробила прекрасний подарунок всім нам. Вона не просто вперше в своїй історії вийшла в плей-офф Чемпіонату Європи, а й очолила свою групу. А значить має як ніколи високі шанси на успіх.

Сам турнір пройде в унікальному форматі – вперше в своїй історії він буде проводиться на території 12 країн одночасно. З одного боку, це відмінний інструмент для популяризації футболу, з іншого – не дуже комфортно для вболівальників, які надають перевагу дивитися матчі з глядацьких трибун. Підтримувати ж улюблені команди, у більшості європейських столиць, пропонують у фан-зонах, у яких організують офіційні трансляції всіх матчів.

Київська міська державна адміністрація та агенція Media Post на час проведення чемпіонату (12.06 – 12.07.2020) організовують дві фан-зони – на Контрактовій площі та в Хрещатому Парку біля арки «Дружба Народів». Крім трансляцій всіх матчів (екрани 6х3,5 м), там будуть проходити зустрічі з відомими футболістами (зокрема, іноземними зірками) і експертами, виступи футбольних акробатів, вікторини з розіграшами фанатської атрибутики, виступи музичних колективів. Для підростаючих вболівальників на дитячому майданчику заплановані заняття, майстер-класи, конкурси та інші активності.

На цілий місяць центр столиці стане по-справжньому футбольний центром і привабливим місцем для киян та гостей столиці! Підтримаємо нашу збірну разом!

 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист