ДЖАМАЛА ЗНЯЛАСЯ У ФІЛЬМІ NETFLIX І ЗАТУСИЛА З ГОЛЛІВУДСЬКИМИ ЗІРКАМИ

Джамала розкрила цікавий секрет - вона знялася в американській комедії про пісенний конкурс "Євробачення", в якому перемогла 2016 року. Картина отримала назву "Пісенний конкурс "Євробачення": Історія вогненної саги" і розповідає історію про ісландських співаків, Ларсі Ерікссона і Сігріту Еріксдоттер, яким випав шанс представити свою країну на цьому музичному шоу. Фільм знятий Девідом Добкіним за сценарієм Ендрю Стіла і Віллом Ферреллом, а його реліз запланований на платформі Netflix.

На сторінці в Instagram Джамала розповіла, що у липні минулого року вона отримала лист від Девіда Добкіна і Вілла Феррелла із запрошенням взяти участь у зніманнях. Звичайно ж вона погодилася і коли почався процес створення фільму - її багато що вражало.

"На зніманнях мене вразило все, від дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості залучених у продакшині людей і професіоналізму знімальної групи", - зізналася співачка. 

Також вона розповіла, що під час знімань познайомилася з актрисою Рейчелл Макадамс, яку багато хто знає за фільмом "Щоденник пам'яті".

"Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила у казку! Все мало приголомшливий вигляд. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очі. Оператор Денні Коен (до речі, номінант на "Оскар"!) і режисер Девід Добкін дуже докладно пояснювали, що вони хочуть бачити в кадрі. Пізніше я познайомилася з Віллом Ферреллом, нереальною Рейчелл Макадамс (обожнюю "Щоденник пам'яті") і відомим красенем Деном Стівенсоном. Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую - "When strangers are coming"... Ден починає співати "1944". А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них заведено говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент! Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням", - написала співачка. 

Під час знімань Джамала зустрілася з найяскравішими учасниками "Євробачення" останніх років.

"Коли ми всі зібралися, це було схоже на зустріч випускників. Опинитися в такій компанії було дуже круто і душевно", - додала співачка. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист