Дворовий романтик KRABIK, після релізу пісні-фантазії «Мерс», вертається до лірики і презентує новий чуттєвий сингл «Відпусти»

Молодий фрешмен, співак KRABIK, презентує свій новий сингл «Відпусти».

      Даний  трек передає, всі емоції після розлучення з коханою людиною. Коли в обох є спільні спогади, але необхідно відпускати.

Через просту лірику, Ілля саме так звати KRABIK, передає весь спектр  почуттів.  

     До створення синглу «Відпусти», як і попереднього долучився музикант, саундпродюсер LINZ. Відомий своїм кавером «Коліром». Який швидко заполонив тікток.

«Коли закохані сильно кохають один одного і є багато спогадів, але наступає етап, що  розуміють, можливо краще відпустити один одного.

То варто, це зробити щиро, легко і від душі. В памʼять про всі почуття і спогади» - розповідає KRABIK.

Ще до релізу, трек «Відпусти» завірусився в тіктоці, сніпети набирають велику кількість переглядів. Основний сеанс пісні в простоті музиці і тексту.

       Ілля  Коваль 19 років, в світі музики  відомий під  псевдонімом KRABIK. Молодий  співак із Волинської області, міста Ковель. З ідеєю і вірою в її реалізацію.  В своєму доробку вже має 3 сингли. Треки артиста, стають вірусними у тіктоку, ще до релізу.

 За часи повномасштабного вторгнення вже встиг дати декілька благодійних концертів. Та завоювати аудиторію зокрема у  Тіктоці.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист