Донька Анджеліни Джолі вибрала батька: Шайло переїжджає жити до Бреда Пітта

Шайло, першій біологічній дитині Анджеліни Джолі й Бреда Піта, 27 травня виповниться 18 років. Дівчина чекає цієї дати з нетерпінням. Адже з цього дня вона зможе самостійно керувати своїм життям і приймати важливі для неї рішення.

Одне з них вже прийняла – переїхати жити до батька.

Після того, як у 2016 році Анджеліна Джолі і Бред Пітт розлучилися, діти залишалися жити з мамою. Більше того, всі вони стали на її сторону – навіть свідчили проти батька в суді. Всі, окрім Шайло, яка завжди були улюбленицею Бреда.

Усі ці роки, поки судилася з колишнім стосовно опіки над дітьми, Джолі була проти спілкування спадкоємців з екс-чоловіком. Але Шайло на це не зважала. Дівчина давно говорила про те, що охоче жити з ним. Нарешті її мрія здійсниться.

Особи, наближені до зіркової сім’ї, заперечують той факт, який почали роздмухувати СМІ – буцім-то Шайло посварилася з матір’ю. Кажуть, сварки не було. Просто вона хоче проводити більше часу з батьком.

Для Еджи це справжній удар. Вона ще не може оговтатися після попереднього – програного Бреду суду з приводу сімейний виноградників у Франції, які вона продала без його дозволу.   

Тепер на неї чекає чергове випробування. Подейкують, Джолі не подобається ідея з переїздом Шайло ще й тому, що донька житиме в одному будинку з новою  пасією Бреда – Інес де Рамос. З якою, між іншим, вже знайшла спільну мову.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист