«ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ПОЗНАЙОМИЛИ З ЮНОЮ АКТОРСЬКОЮ КОМАНДОЮ

Жоден проект «дизелів» не обходиться без участі талановитих дітей-акторів. І багато з них вже стали улюбленцями публіки. Спеціально до Дня захисту дітей ми вирішили ближче познайомити вас із нашими дизель-дітьми.

Монополіст Сморігін

«Дизель Студіо» виробляє багато рейтингових телевізійних продуктів: «Дизель Шоу», «Папаньки», «На Трьох», «Вижити за будь-яку ціну» та «Dizel Night». І в усіх так чи інакше беруть участь діти акторів. Син Єгора Крутоголова - Лев, дебютувавши в одному з перших сезонів скетчкому «На Трьох», ще багато разів виходив на сцену «Дизель Шоу». Але згодом всю увагу хлопця забрало недитяче захоплення автоспортом. Серйозні ролі та складні тексти діставалися й дітям креативного продюсера Михайла Шинкаренка - Тихону та Тимуру. В акторській команді «Дизель Шоу» грали діти шеф-редактора «Дизель Студіо» Олексія Бланара - Данило, Соня та Маша. Їхня кар'єра почалася одразу з моменту створення проекту.

У вечірньому шоу «Dizel Night» малюкам була присвячена ціла рубрика - «Велике думка». У ній глядачі могли побачити багатьох діток зіркових батьків: сина Євгена Гашенка - Ваню і дочку Сергія Писаренка - Варвару. Також у рубриці знімався і син Яни Глущенко - Тамерлан Збаращук.

Але абсолютний монополіст у всіх проектах «дизелів» - багатодітний батько Євген Сморігін.

- Нещодавно у мене був особливий день, як для батька - всі мої троє дітей - Льоша, Саша та Ліза, грали в одному скетчі 12 сезону «На Трьох». І я там теж знімався. Так вийшло, що всі мої дітки - актори. Я з ними постійно займаюся: ми вчимо тексти, репетируємо. Вони знають, що є відповідальність перед людьми, які працюють на знімальному майданчику, - розповів актор Євген Сморігін.

Але першість за кількістю зйомок тримає старший син Євгена - Олексій. «Хлопчик мрія» - саме так кажуть у команді про Льошу Сморігіна. Незважаючи на юний вік, у хлопчика вже значна фільмографія, а свою акторську кар'єру він почав саме у «Дизель Шоу».

- Льоша вперше пройшов кастинг у «Дизель Шоу» 6 років тому - на роль дитини Саші та Віки. Там була серйозна роль із текстом і ще й віршем наприкінці. І Льошку затвердили. А нещодавно замість нього на сцену у сім'ї Саші та Віки вийшов мій меншенький - Саша, - розповідає батько хлопчика, Євген Сморігін. 

За шість років юний актор зіграв у багатьох проектах «дизелів»: у трьох сезонах «Папаньок», у трьох сезонах «Вижити за будь-яку ціну» і доволі часто з'являвся у скетчах «На Трьох». Льошу Сморігіна знімальна команда називає «сином полку» і кажуть, що він дуже дисциплінований актор. А сам Сморігін-старший зізнається, що його син - Олексій, знімається навіть частіше за нього самого, та ще й у повнометражному кіно.

 - Минулого року у Льоші було більше змін, ніж у мене! У нього 100 знімальних днів, а у мене - 95. Для Олексія акторство вже професія. Він зараз вивчає англійську з репетитором за свої зароблені гроші. Льоша хоче вступати в Америці у театральний інститут і стати зіркою Голлівуду, - поділився Євген Сморигін.

 Врожайні «Папаньки»

Сімейний серіал «Папаньки» - найбільш врожайний за кількістю залучених дітей-акторів «Дизель Студіо». Юних артистів відбирали з тисяч, але кастинг пройшли лише найкращі. Найбільша кіно-сім’я у Жені (герой Євгена Сморігіна) та Ані (героїня Ольги Атанасової). Їхніх дітей грали талановиті маленькі актори: Олексій Сморігін, Кіра Подольська, Вероніка Лук'яненко. Сина недосвідченого папаньки Саші (герой Андрія Федінчика) зіграв 10-річний актор Лев Пічахчі. А роль дитини Єгора (герой Єгора Крутоголова) та Свєти (героїня Лілії Ребрик) - Ігоря - виконав один з найбільш затребуваних юних акторів в Україні та талановитий музикант - Дем'ян Шиян. 

- Для мене «Дизель Студіо» - це ще одна сім’я. Кожна наша зустріч - це неймовірна енергія та позитив. Ви ж знаєте, що сміх продовжує життя, а життя для мене - це зйомки у проектах «дизелів», - каже актор Дем'ян Шиян.

Він ріс на зйомках «Папаньок» у прямому сенсі цього слова.

- За 3 сезони наш Дем'ян дуже сильно виріс - став чоловіком. Коли він прийшов, у нього був зріст 134 см і розмір ноги 37, а зараз він майже 170 сантиметрів на зріст і з 43 розміром ноги, - розповідає художник по костюму Тетяна Плахута.

Найменша актриса на знімальному майданчику «Папаньок» - Софійка Угренінова, екранна дочка Іри та Микити. А у 3 сезоні до дитячої акторської компанії приєдналася харизматична Ніколь Немчик - дочка Маші (героїня Наталії Бабенко). 

А маленька Кіра Подольська, яка дебютувала у «Папаньках», зробила справжню кар'єру у «Дизель Студіо». Глядачі також можуть побачити її і на сцені «Дизель Шоу», і у скетчах «На Трьох».

- Мені дуже подобається працювати з «Дизель Студіо», з ними ніколи не нудно. Мені подобаються проекти, які вони знімають. І ще я дуже люблю «дизелів» за їхню доброту, - каже маленька актриса Кіра Подольська.

Юний вік не заважає Кірі працювати як повноцінній та дуже професійній актрисі.

 - А ще Кірочка зовсім не любить сукні. Тому в кадрі вона у нас практично завжди у шортиках і лосинах, - розповідає художник по костюму Тетяна Плахута.

 У 4 сезоні сімейного серіалу «Папаньки» лави юних акторів поповняться новонародженим сином Єгора та Свєти. Команда «Папаньок» інтригує, що цю роль може зіграти дитина одного з головних акторів, але хто це буде - поки залишається таємницею.

 Більше новин читайте на сайті і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист