Діти - Дітям: "Зірковий десант" влаштував масштабне свято для дітей в Кам'янець-Подільському

1 червня, у Кам'янець-Подільському "Зірковий Десант" у складі: Антон Wellboy, Олег Машуковський, Амадор Лопес, Андрій Джеджула, Наталія Валевська, Василь Котляров, Богдан Юсипчук, Андрій Безкровний, Юлік, Qatoshi, POLINA DASHKOVA, VERONA, Міша Лебіга, Євген Косов, Ліля Слесарь, Владислав Рудніцький (ledboy), Dima PROKOPOV, Євген Тріплов, SLAVKO, відеозвернення від : Злата Огнєвіч, Лілія Ребрик, Олексій Завгородній (Позитив), Юлія Сахневич влаштували справжнє свято для двох тисяч діток в честь Дня захисту дітей.

Ведучим свята став Андрій Джеджула, для дітей міста та дітей-переселенців влаштували святкову розважальну програму, відомі артисти разом з дітьми заспівали Гімн України, а Амадор Лопес провів майстер-клас з латино-американських танців, також відбулась автограф сесія з зірками українського шоу-бізнесу!

Організатором свята виступила Всеукраїнська громадська ініціатива надання психологічної і соціальної допомоги дітям-біженцям та дітям-переселенцям «Діти-Дітям», тобто «рівний - рівному», голова оргкомітету якої є Василь Васильович Котляров, захід також пройшов за ініціативи Голови Хмельницької ОВА Гамалія Сергія В'ячеславича, за сприянням Кам'янець-Подільської міської ради. Оргкомітет: Василь Котляров, Андрій Безкровний, Тетяна Коваль, Віталій Мрачковський, Ірина Малахова-Комарніцька , Артем Щеблікін, Марина Осаула.

Свято відбулось на чудовій локації міста - Парку Героїв Євромайдану, з насиченою програмою: зони для ігор, зона майстер-класів, фотосесія та автографи від зірок.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист