Де провести цікаво час у різних містах України на вихідних (25-26 травня)

Куди піти в Одесі

Благодійний Weekend в Ботанічному саду

Завітайте на Благодійний Weekend присвячений спільному відпочинку, доброзичливості та підтримці благородної справи.

Фудкорд з зонами відпочинку від неймовірно смачних ресторанів Одеси, крафтові виноробні, крафтові вироби різних майстрів, майстер-класи для дорослих та дітей, жива музика та багато-багато цікавого.

Ботанічний сад, Французький бульвар, 48/50

25-26 травня, 12:00-20:00
Квитки: вхід за донат.

Виставка «Тату, я в Одесі!»

Запрошуємо на відкриття виставки Алевтини Кахідзе «Тату, я в Одесі!»: про море, імперію та історію сім’ї.

Через історію власної сім’ї художниця розповідає про вплив імперій на життя кількох поколінь родини протягом останнього століття – від Радянського Союзу до нинішньої російсько-української війни.

Художній музей, вул. Софіївська, 5а

26 травня, 15:00

Квитки: від 100 грн.

Балетна вистава «Жизель»


Прекрасний гармонійний твір поступово розкриватиметься у вишуканих та чуттєвих рухах танцівників на сцені. Сюжет балету заснований на легенді у переказі Генріха Гейне. З моменту прем’єрного показу у 1841-му році робота не сходить зі світової театральної сцени. «Жизель» підкорює довершеною комбінацією вигадки, поезії, музики і досконалої хореографії.

Одеський театр Опери та Балету, пров. Чайковського, 1
26 травня, 17:00
Квитки: від 150 грн.

Концерт групи ADAM

На концерті ADAM ви почуєте і заспіваєте разом такі улюблені пісні, як «Таку як є», «Танцюй Мила», «Дещо інше», «Я не пʼяна я щаслива» та, звісно, неймовірно популярний трек «Танцюй зі мною повільно». Пісня просто розірвала Tik-Tok, Youtube та Instagram, ставши саундтреком кохання для мільйонів!

ADAM – популярний київський неосоул гурт, заснований у 2014 році саундпродюсером Мішею Кліменком та його дружиною Сашею Норовою.

Неймовірна Саша та творчий Михайло подарують свої почуття та музику разом з професійними музикантами з гурту ADAM Максимом Козаченко та Андрієм Гриценко.

Свого часу проєкт увійшов до переліку найбільш успішних музичних стартапів країни. Головною натхненницею робіт гурту є чарівна Саша. Концерти ADAM – це якісна музика, чуттєві тексти та яскраві образи.

Міжнародний культурний центр «Унон», вул. Троїцька, 43
25 травня, 19:00

Квитки: від 600 грн.

Куди піти у Дніпрі
Озеро з німфеями у Дніпрі

Улюблений парк яхт-клубу «Січ» у Дніпрі знову зачаровує своїх відвідувачів мальовничим видовищем – цвітінням латаття, яке ще називають водяними ліліями. Ці ніжні квіти, що вкрили поверхню прудів, дарують невимовну красу та затишок.

Насолоджуватися красою цієї дивовижної квітки рекомендується, не зриваючи її. На Закарпатті вірять, що того, хто зірве латаття, мучитимуть жахливі сни. Тому краще не ризикувати, а просто милуватися мальовничим видовищем, яке дарує природа.

Парк яхт-клубу «Січ», вул. Набережна Перемоги, 77Б

Щодня

Квитки: вхід вільний.

Театралізована екскурсія «Дніпро під мікроскопом»

Ваше серце б'ється у ритмі Дніпра? Тоді Музей історії Дніпра з вами на одній хвилі!  Якщо ж ні, то пора це виправляти! Чи замислювалися ви, як змінилося наше місто? Чи розуміємо ми значення світла у своїй домівці? Цінність безперешкодно переправитися з правого берега на лівий, не замочивши ніг? Приходьте, щоб дізнатися, як змінювалося місто протягом століть, разом в Ніч Музеїв!

Музей історії Дніпра, вул. Воскресенська, 14

25 травня, 18:00, 19:00
Квитки: від 300 грн.

Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука

Зустрітися разом, почути улюблені пісні у затишному, акустичному форматі і допомогти нашим захисникам - не пропустіть цю унікальну можливість.

Ці благодійні сольні концерти в рамках туру Святослава Вакарчука Україню навесні 2024 року є унікальними завдяки програмі. Концерт складається з двох частин: у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни. У другій половині він акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з'являються -вдома, під рояль.

Почути як пісні «Океану Ельзи», так і з сольних проєктів лідера гурту, а також народні ви зможете саме в цей вечір. Така як ти і «Саме та», «Місто Марії» та «Місто весни», «Еверест», «На небі», «Я їду додому» і «Оберіг», «Без бою», «Обійми» та багато інших.

Дніпропетровський Академічний театр опери та балету, пр-т Дмитра Яворницького, 72-А
25 травня, 18:00
Квитки: від 850 грн.

Спектакль «Занадто одружений таксист»


На вас чекає понад 2 години абсолютної емоційної розрядки! Ви навіть не очікували, що англійський гумор може бути настільки яскравим та розривним. Так, британці, виявляється, за усієї притаманної їм стриманості, можуть бути ну просто неймовірно самоіронічними та відчайдушними. Головні герої історії – таксист Джон Сміт та його дружини Барбара й Мері. Усі вони потрапляють у стрімкий вир подій, коли жодному не хочеться, аби розкрилася правда про їхнє особисте життя, а тому починаються ну дуже смішні спроби приховати істину від оточуючих. Філігранно вибудовані смішні діалоги, дивакуваті витівки та загальна атмосфера веселощів – запорука чудового вечора в театрі.

Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Яворницького, 97
26 травня, 16:00
Квитки: від 250 грн.

Куди піти у Львові

Спектакль для дітей «Спецоперація Апетит»

Головний герой нашої історії – маленький Бегемотик, який мріє стати таким же великим, як і його тато. Проте батько пояснив синові, що той не зможе вирости, тому що не має апетиту. Бегемотик готовий вирушити на пошуки Апетиту, але ж – як він виглядає? Треба дізнатися! І для цього Бегемотик збирається у подорож, під час якої знаходить нових друзів: Вовка та Їжачка. Тепер у них спільна мета: знайти Апетит. То що ж з цього вийшло? Чи стали звірятка найкращими друзями та знайшли те, що так довго шукали? Приходьте на виставу та дізнайтеся!

Театр ОКО, вул. Театральна, 22
25 травня, 12:00
Квитки: від 180 грн.

Арт-вечірка з абстрактного живопису


Це гарна можливість створити незвичайну картину своїми руками. Процес відрізняється тим, що тут не малюють звичайними пензликами. Жодних конкретних ліній, продуманих елементів. Фарбу тут просто виливають на полотно, вона розтікається, змішується з іншими відтінками, а тому зображення стає унікальним. Майстер клас з флюїд-артом можна порівняти з творчою медитацією – в результаті візерунки фарби зроблять неповторну унікальну картину.

Майстер клас для тих хто не вміє малювати , або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи.

Якщо ви не художник – це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 1.5 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал.

Ари-студія «Простір мрій» , вул. Городоцька, 106

25 травня, 12:00
Квитки: від 750 грн.

Подія «Musique Café: Музичні ландшафти Карпат»

Ви зможете насолодитися унікальним традиційним звучанням теленки, фрілки, дводенцівки, зозулі, дримби, цимбал, скрипки, наю (ребра) і інших інструментів. Прозвучать вокальні та танцювальні мелоді румунів, лемків, бойків, гуцулів, молдаван, які дотепер знані серед виконавців і любителів сучасної автентичної музики, - все сплітається в єдину канву цієї музичної концертної програми.

На вас чекатиме справжній теплий музичний вечір посеред весняного Львова!

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38

26 травня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист