ЦУКЕРБЕРГ У ЖИТОМИРСЬКОМУ СУДІ, COVID-КОНТРОЛЬ У ТУАЛЕТІ ТА БАБУСІ У СПОРТЗАЛІ: «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ПОЧИНАЄ СЕЗОН ФЕЄРИЧНИХ ЗИМОВИХ ПРЕМ'ЄР

3 грудня у Палаці «Україна» відбулася телезйомка прем'єрного концерту найкращої гумористичної програми країни «Дизель Шоу». Автори підготували серію абсолютно нових номерів на дуже актуальні та близькі кожному теми. Актори з'явилися у доволі незвичних образах. Хто викликав до суду Марка Цукерберга? Навіщо поліцейському знадобився COVID-сертифікат у туалеті? Та хто вирішив оштрафувати Святого Миколая? Про це та багато іншого читайте далі.

Увечері 3 грудня у Палаці «Україна» яблуку не було де впасти. Адже на сцені знову виступали актори «Дизель Шоу». Команда підготувала абсолютно нову програму, яка з перших хвилин розігріла публіку гарним градусом гумору. Ну, як ще могло бути? «Дизелі» інакше не вміють.

- Ми найбільш рейтингове українське шоу. Нас дивляться всі: від наймолодших до старшого покоління, – каже шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

Кожен номер – окрема гумористична бомба. Просто вибухи сміху викликав номер про менеджера туалету. Так назвав свою героїню Єгор Крутоголов. Ця гонорова пані вимагала від поліцейського COVID-сертифікат, а без нього вхід до заповітної кабінки заборонено всім. Олександр Бережок був дуже переконливим, коли намагався активувати програму «Дія», а час і з'їдена шаурма вже... піджимали.

- Два роки я не грав у «Дизель Шоу» жінок, а на цих концертах у мене одразу два образи. Один з них – це саме менеджер туалету. У неї хронічний гайморит, вона говорить у ніс і не відчуває запахів, - описує свого персонажа Єгор Крутоголов.

Як завжди, постаралися і гримери – за допомогою косметики та перуки додали колориту цій дамочці. Ще один жіночий образ, про який згадував Єгор Крутоголов – суддя Житомирської області. Автори «Дизель Шоу» не змогли пройти повз цікаву новину про те, що Марка Цукерберга викликають до Житомирського суду. Насправді ніхто туди не приїхав. Але на нашій сцені можливо все!

- Україна – це сила. А центр тієї сили – Житомирщина, – резюмує цю історію героїня Єгора Крутоголова у номері.

У нас ще й не таке буває. Хто б міг подумати, що в Україні за щеплення будуть гроші «роздавати». Тому й опинилися в одному спортзалі дві бабці Жені. Євген Сморігін та Євген Гашенко знову перетворилися на бабусь… вакцинованих.

- Так, наші бабусі вакцинувалися. Вони дізналися про «президентську тисячу» та фантазують, куди ж можна витратити ці величезні гроші. Розмірковують, звідки вони взялися у бюджеті. А між розмовами бабусі качаються, – ділиться деталями Євген Сморігін.

Про «качаються» - це ніякі не жарти! Тисячу підтягувань присвятила тисячі від Президента героїня Євгена Гашенка. А бабуся Євгена Сморігіна виявила неабияку фантазію, коли вигадувала способи, як витратити «премію» за вакцинацію. Зал реагував гучним сміхом на кожну її фразу.

- Бабусь я люблю показувати. Це, мабуть, збірка усіх «бабок», яких я бачив у дитинстві у КВК та у старих казках. Ось уся ця палітра змішалась у моїй, – ділиться Євген Гашенко.

Про палітру фарб теж буде. «Дизелі» вирішили нас культурно збагатити та організувати виставку сучасного мистецтва прямо на сцені. Не всім воно поки що зрозуміле, але дещо інтригує. Виявляється, художнику для створення своїх мальовничих шедеврів не знадобився пензлик.

- Він малює не руками, - ще раз підказує зі сцени героїня Яни Глущенко всім, хто не дочув.

Не лише модні тренди, а й давні обряди – «дизелі» цього вечора ще й ворожили на сцені. Напередодні дня Андрія героїня Юлії Мотрук вирішила зазирнути у майбутнє та дізнатися ім'я свого судженого.

- Я ніколи не ворожила у реальному житті та нікому не рекомендую таким займатися. Але у номері це все жарт. Дуже смішний жарт, тож я погодилася, – розповідає Юлія Мотрук.

Жарти – жартами, але ж все збулося. Наша Юля наворожила собі чоловіка з ім'ям на літеру «М», і вже у наступному номері він з'явився – Максим Шкарапет, Міністр онлайн-освіти, який навчався на факультеті TikTokу за спеціальністю «створення челенджів».

- 29 листопада вийшла перша програма «Хто хоче стати мільйонером» на каналі ICTV. А 3 грудня ми вже записали на неї пародію. Але незвичну. Ми трохи пофантазували та уявили, якою може бути ця програма через п'ятнадцять років. А нашим гостем став Міністр онлайн-освіти, – ділиться деталями Олексій Бланар.

Чиновник вражав своїм «унікальним» розумом та блискучою кмітливістю.

- Як ви готувалися до нашої програми? - Запитує Дмитро Танкович у ролі ведучого.

- Заповзято. Спав на планшеті, – відповідає Шкарапет, він же Євген Нікішин.

А ще «дизелі» підготували спеціальний номер до свята Святого Миколая. Уявили, як усі контролюючі органи прийшли перевіряти Чудотворця, який приносить подарунки дітям. Закінчилося все, звісно ж, дивом!

Але більше деталей ми не розповімо – їх ви самі маєте побачити у прем'єрних зимових випусках «Дизель Шоу». Перший дивіться вже сьогодні. О 20:10 вмикайте наш ютуб-канал та проведіть цей вечір із найкращими!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист