«ЦІ СЛЮНІ НА ЩОЦІ – ФУ!»: АКТОРИ СЕРІАЛУ «ПАПАНЬКИ» РОЗПОВІЛИ ПРО СВОЇ ПЕРШІ ПОЦІЛУНКИ

Для когось це незабутній момент. А хтось хоче забути про це, як про страшний сон! Такі різні спогади про… перший поцілунок. Яким він був для наших акторів із серіалу «Папаньки» – читайте просто зараз!

До чого ми взагалі порушили цю тему? А до того, що у нових серіях «Папаньок», виробництва «Дизель Студіо», старший син героя Єгора Крутоголова готується до свого першого поцілунку! Ігор вирішив скористатися старим добрим методом і спершу повчитися на… помідорах. Саме за цим заняттям його застав екранний батько у виконанні Єгора Крутоголова. Ми поцікавилися в актора, чи тренувався він на помідорах свого часу та яким був його перший поцілунок?

– Ні помідори, ні якісь інші підручні засоби я не використовував, – каже Єгор. – А ось перший поцілунок… У свої 12 років я загримів на місяць до очної лікарні після травми, де зустрів дівчинку, якій було 16. Вона була з іншого міста, тому одразу сказала, що нічого серйозного у нас бути не може, але цілуватися по-дорослому вона мене навчить – і не обдурила.

Ну цей спосіб точно краще за всякі помідори! Без жодних тренувань і одразу до справи – за такий сюжет і Вікторія Булітко. Її перший поцілунок стався у таборі.

- Я відпочивала у дитячому таборі. І там був хлопчик, з яким я вперше поцілувалася, – згадує Віка. - Мій перший поцілунок був у щічку і мені дуже не сподобалося. Ці слюні на щоці – фу!

Не говоріть про слюні Наталці Денисенко, адже з ними в акторки асоціюється перший поцілунок!

- Мій перший поцілунок стався, коли мені було 12 чи 13 років. Я поїхала до своєї тітки і моя двоюрідна сестра відвела мене на дискотеку. Там якийсь хлопець запросив мене танцювати та у певний момент став мене цілувати. Це було жахливо! Він почав до мене лізти зі своїми слюнями – фу! Я подумала: і це поцілунок? - Дуже смішно розповідає Наталка. – Коли у мене вже з'явився хлопець, і в мене були романтичні почуття, тоді поцілунок не здавався таким неприємним. А того разу я була дуже розчарована.

Можливо, тому кавалеру з дискотеки треба було повчитися на помідорах? Чи рецепт вдалого першого поцілунку полягає у романтичних почуттях? Ми точно знаємо, що рецепт гарного настрою – у нових серіях «Папаньок». Дивіться прем'єру сьогодні о 20:15 на каналі СТБ та нашому ютуб-каналі.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист