Чоловічі імена, які притягують щастя та удачу

Здавна люди були впевнені, що від того, як назвати дитину, залежить, яке життя вона проживе. Хлопчики з цим іменами повинні виростати щасливими й везучими.

Часи міняюся, а віра в те, що ім’я впливає на долю, ні. Судячи з деяких наукових досліджень, у цьому є сенс. Наприклад, вчені виявили, що чоловіки з двостатевими іменами (зустрічаються і хлопців, і у дівчат – наприклад, Валентина – Валентин, Євгенія – Євген) частіше потрапляють у біду, ніж власники суто чоловічих імен.

Але декого батьки з самого народження запрограмували на щастя.

Олег і Михайло. Не можна сказати, що їм все надто легко дається. Але вони мають потужних янголів-охоронців, тому виплутуються з будь-яких ситуацій. А ще ці чоловіки дуже цілеспрямовані й роботящі, тож не дивно, що багато чого досягають в житті. Ім’я Олег взагалі перекладається як «щасливий», і цим все сказано.

Богдан. Рішучий, стійкий до стресів – чудово володіє своїми емоціями. Він ніколи не розпорошує увагу й силу на дрібниці, зосереджується на основному. Це допомагає якнайшвидше прийти до своєї мети.

Іван. В перекладі з івриту – «дар божий», тому охороняється самим Богом. Одна з найважливіших його рис – Іван ніколи не приймає імпульсивних рішень. Він зважує всі за і проти і робить правильний вибір.

Олександр. Його ім’я означає «захисник», і він цілком йому відповідає. Олександр  сильний духом і фізично, ніколи не упускає своїх шансів і досягає успіхів. Причому  в особистому житті  в нього складається все настільки ж вдало, як і в кар’єрі.

Дмитро. Власник цього імені – «рідна людина», а тому для нього не проблема моментально стати своїм у будь-якій компанії. Він веселий, дотепний, дуже приємний, до нього завжди тягнуться люди. А разом з тим – позитивна енергія і удача. Якщо він має мету, досягнути її – це лише питання часу.                                                                                                 

Микола. Вміння ладнати з людьми й сильний характер допомагають чоловікам з цим іменем завжди бути на крок попереду інших і мати все для того, щоб почуватися самодостатніми та щасливими.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист