У ресторанах частенько намагаються надурити відвідувачів, дописуючи в рахунок зайві позиції. Тому пильність втрачати не можна. Та й у самому меню можуть бути сюрпризи.
Диявол у дрібницях. Джеффрі Пейдж точно про це знає – після того, як у Атлантік-Сіті замовив столик на двох у ресторані Harrah's легендарного британського шефа Гордона Рамзі.
Чоловік мав намір шиконути – взяти американські стейки преміум-класу Вагю. Однак побачив у меню, що стейк Кобе з японської мармурової яловичини, який вважається ще крутішим, коштує дешевше: 4 унції Кобе (110 г) – 26 фунтів стерлінгів (близько $32), а 8 унцій Вагю (220 г) – 59 фунтів ($74). Це його здивувало, адже японська яловичина завжди цінувалася дорожче. Але заглиблюватися в деталі не став і вирішив скористатися «дешевизною».
Результат перевищив сподівання.
«Я ніколи не пробував справжнього Кобе. Це не було схоже ні на що з того, що коли-небудь їв. Стейк просто танув у роті», - ділиться враженнями Джеффрі.
Його дівчина замовила знамениту яловичину Веллінгтон, також вони взяли гарніри, закуски – все було неперевершеним. Парочка раділа з того, що змогла так смачно повечеряти й заодно «підтримати ресторан і його персонал у ці складні часи».
І тут принесли чек…
«Я вирішив ще раз переглянути меню, тому що на двох осіб рахунок був занадто великий – майже $600», - згадує Джеффрі.
Виявилося, що він неправильно прочитав меню. Яловичина Кобе насправді коштувала не 26 фунтів за 4 унції, а 26 фунтів за одну унцію – з мінімальним розміром замовлення 4 унції. Іншими словами, була в чотири рази дорожчою!
Зрозумівши, в чому справа, чоловік просто посміявся над своєю дорогою помилкою. Каже, стейк був вартий такий грошей.
Раніше ми писали: Стоматолог вилікував пацієнтці усі зуби і заплатив за це $35 тис. штрафу: за що його покарали
Також писали: Не приймав душ і не чистив зуби: жінка засудила неохайного чоловіка на $16 300
І ще розповідали: За образу відповісте: чоловік хоче відсудити $75 тис. у дівчат, які критикували його в соцмережі